Samochód nie odpala... Rozrusznik kręci "bez oporu"...[Mazda 323f BG 1.8 DOHC PB+LPG]
1, 2
zatkany masz odpowietrznik
sprawdzane, nawet bez korka chciałem odpalić i niedało, bylo sprawdzane wszystko oprucz pompy wtryskowej, czy tam sam jakie elektroniczne zawory co sa uzaleznione od mrozu? bo tak sie dzieje jedynie na mrozie
-
r7raul
Witam mam pytanko a mianowicie: wymieniłem silnik w mojej madzi 1.6 16v na pełnym wtrysku. Silnik kupiłem już z osprzętem przerzuciłem podpiąłem wszystko na 100% nie ma mowy o pomyłce tylko nie jestem pewny co do podłączenia kabli... zacząłem od 1 i poleciałem w prawą stronę po kolei. madzia paliwo dostaje kreci i tak dalej coś próbuje załapać ale ostatecznie nie pali czy to może być wina prądu
? POMOCY MAM JUŻ DOŚĆ!!
-
krzyosw
Mam jeszcze jedno pytanko co powienienem wymienic przy wymianie paska rozrzadu?
jakies napinacze albo cos w tym tylu? Czekam na odpowiedz bo nie wiem co jeszcze zamowic:) bo pasek juz zamowilem
Pozdrawiam:)
Ps. Madzia naprawiona:) Potwierdzam slowa poprzewdnikow:) Silnik bezkolizyjny... dzieki za wszystkie rady
Ps. Madzia naprawiona:) Potwierdzam slowa poprzewdnikow:) Silnik bezkolizyjny... dzieki za wszystkie rady
- Od: 9 lut 2011, 22:52
- Auto: Była: Mazda 323f BG 1.8 DOHC 128KM PB+LPG
Jest: Mazda 323f 1.5 DOHC 88KM PB+LPG
1, 2