Szarpie autem podczas jazdy
Strona 1 z 1
Witam prosze o szybką pomoc , dzis wyjezdrzałem mazda 323F z podwórka i normalnie na wstecznym jedzie ale gdzy wrzuce jedynke lub jak wogóle chce jechac nia do przody to szarpie nią cały czas i sie nie da jechać:/ co sie mogło stać prosze o pomoc i wmiare szybki eodpowiedzi bo naprawde jestem zdesperowany bo juz pokupywałem wszystkie spojlery itp itd a tu nagle taka awaria;(
Mazda jest na Gazie ale tak samo sie dzieja na gazie i na benzynie też!! na wstecznym sie nie dzieje nic ale jak sie chce jechac do przodu to szarpie i niechce jechac prosze o pomoc;(
- Od: 11 lip 2010, 18:51
Matys popraw temat na zgodny z regulaminem
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy napisał(a):Matys popraw temat na zgodny z regulaminem
i sprzedaj spojlery
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Dziekuje:) ale powiedzcie mi jak mogła iść skrzynia biegów jak przeciez on na wstecznym normalnie idzie i sprzęgło chodzi bo odsprzęgla?? wiec jak to mozliwe:(? aaaaa i na wolnych obrotach on tak dziwnie chodzi tak inaczej i jak sie przygazuje to w granicy filtra powietrza słychać jakis stuk i w wydechu tak samo cos dziwnego słychac taki głos jakby Mustang:p czyli bardzo głosny i harczący 
- Od: 11 lip 2010, 18:51
Strona 1 z 1