iten83 napisał(a):Przecież pod akumulatorem jest korek do wlewania oleju.
Jak to sie ma w praktyce?
taka ze nie musisz zdejmowac baterii podstawy itd, przez miarke wolniej wplywa ale i tak jest szybciej jak przez ten korek
www.mazdaspeed.pl
iten83 napisał(a):Przecież pod akumulatorem jest korek do wlewania oleju.
Jak to sie ma w praktyce?
iten83 napisał(a):No Nie wiem czy przez tą rórke jest szybciej.
Ale skoro tak mówisz
radar88 napisał(a):Panowie i Panie. Sprawa się miewa tak...
Janusz626 napisał(a):W jakich okolicznosciach silnik zgasl i zapalil sie HOLD TCS miales wylaczony na sniegu przygazowales i kolo zalapalo asfalt.... zawadziles moze spodem o jakas studzienke czy zmarzline na drodze ?
Mysle ze jak sie zapalil HOLD i zaraz silnik zgasl to moze trzeba to odczytac jako zachowanie kompa, ze cos tam sie nie zgralo i wylaczyl silnik od razu. A moze cos tam sie spitolilo skrzynia stanela i silnik zostal zduszony bo nie mial sily..ja przez przypadek toczac sie do tylu wlozylem D i silnik zdusil sie i zgasl, odpalilem ponowniei jezdze do dzis-pospieszylem sie i przelaczylem bieg jak w manualu...
chodzi mi o to ze silnik sie zdusil z powodu ze skrzynia stanela czy komp silnik wylaczyl
Raczej skrzynia bez oliwy pracowac nie bedzie, zlokalizuj wyciek na bagnecie cos tam jeszcze jest ?
Italiano napisał(a):radar88 napisał(a):Panowie i Panie. Sprawa się miewa tak...
Najlepiej by się miewała jak byś zaczął od opcji Szukaj...jest wątek odnośnie problemów z AT. Przenosze.
azalisz555 napisał(a):no jak ci zgasł silnik to raczej skrzynia nie pracowała bez oleju bo jakbyś ją jeszcze tarł na sucho to na 100% by było coś do roboty, teraz tylko kwestia czy hold się zaświecił dlatego że kompjuter zobaczył ubywający olej czy że coś poważniejszego się stało. zlokalizuj wyciek, może któraś uszczelka puściła? nie dramatyzujmy od razu, może coś skorodowało i jest dziurka, nie wiesz póki nie zlokalizujesz wycieku, wskakuj na rampę czy kanał i zobacz co jest nie tak. a teraz jak stoi w garażu to odpalałeś go?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość