gdzie mozna dostac/sciagnac program diagnistyczny do x9
Strona 1 z 1
A mozesz zdradzic, co mozna uzyskac takim programem diagnostycznym?
Mam wrazenie, ze Tobie chodzi o mozliwosc odczytania bledow i ich pozniejszej identyfikacji. Do tego nie trzeba zadnego programu diagnostycznego.
Wiem, ze Wiesiek(wiesiek5) ma taki mazdowski czytnik i dzieki niemu mozna kilka rzeczy sprawdzic.
Pozdrawiam,
voytecku.
Mam wrazenie, ze Tobie chodzi o mozliwosc odczytania bledow i ich pozniejszej identyfikacji. Do tego nie trzeba zadnego programu diagnostycznego.
Wiem, ze Wiesiek(wiesiek5) ma taki mazdowski czytnik i dzieki niemu mozna kilka rzeczy sprawdzic.
Pozdrawiam,
voytecku.
to ze wiesiek5 ma to nie watpie gdybym mieszkal blizej niego skorzystal bym z jego uslug ale mam kawalek a w tej 9 jest dramat z elektryka wiec musze ja podpiac pod kompa bo inaczej nigdy ladu z nia niedojde a jesli juz o tym czego moze byc obiaw auto raz chodzi normalnie a raz nie chce sie wkrecac kicha i nie przekroczy 1000 obrotow a na wolnych bedzie chodzic normalnie i stalo sie tak po tym jak wyciagnolem z niego akumulator....
kontakt ze mna 796 675 046 nie mam jak odpisywac na pw pozdrawiam
- Od: 22 paź 2007, 08:54
Strona 1 z 1