Jak wiecie jestem nowym szczesliwym posiadaczem MILENI lub jak kto woli XEDOSA 9
JAK SIE WYMIENIA ZAROWKI POSTOJOWE W TYM AUCIE BO NARAZIE NIE WIEM A SIE NIE SWIECA???

www.mazdaspeed.pl
magneto napisał(a):I dalej nie wiem czy jest jakiś inny sposób wymiany niż wyjecie reflektora
prawy to pikuś, z lewym zabawa – trzeba dolot pod błotnikiem zdemontować aby dostać się do śrubki mocującej reflektor – no chyba ,że ma sie łapki jak japoniec zeby ).
exkita napisał(a):Jaki model zarówki jest w swiatlach postojowych dla Milleni 2002?
exkita napisał(a):Czy ktos probowal wlozyc swiatla LED do postojowek?
exkita napisał(a):PS. moze maly off topic ale jak w amerykanskim aucie zrobic przeciwmgielne tylne.. z wstecznego? Ktos cos kojarzy?
golden napisał(a):siema wszystkim a moze juz ktos wymienial w milleni tylne zarówki tzn.obrysówki bo ja sobie juz rece polamalem i trace cierpliwosc pozdro.
golden napisał(a):dzis sprawdzalem ze raczej dochodza tam jakies kabelki ztym ze obawiam sie ze chyba nie bedzie trzeba zdejmowac zderzaka
voytecku napisał(a):Bedzie ciezko dostac sie bez zdejmowania zderzaka.
voytecku napisał(a):Millenie nie mialy fabrycznie zamontowanych obrysowek z tylu, ktos musial samemu to zrobic.
golden napisał(a):a jeszcze jedno na kokpicie nie wyswietla mi sie D pewnie sie przepalila zarówka tylko jak ja wymienic moze juz ktos to robil
moloyoung napisał(a):Gdzie dokładnie powinny zaświecać się te lampki?
kulkagsx1200 napisał(a):dolacze sie z zapytaniem bo u mnie przestalodzialac oswietlenie konsoli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość