KOLOSALNE UBYTKI PŁYNU CHŁODNICZEGO
Strona 1 z 1
Witam , od pewnego czasu zacząłem zauważać , że magicznym sposobem znika płyn w zbiorniczku chłodnicy . Plam pod pojazdem brak , wężyki suche , oczy w płynie nie pływają , oleju w silniku nie przybyło ..więc cóż jest przyczyną ?
Ostatnio edytowano 21 cze 2015, 13:12 przez Kuki6996, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 13 gru 2014, 23:16
- Auto: Mazda Millenia 2003, silnik v6 Bena. USA – nie wszystko staje się proste :)
Mam tak samo, że co jakiś czas jak sprawdzam pod maską olej
to płynu chłodniczego też troszeczkę ubywa... Ale gdzie się podziewa?? ja nie wiem 
to płynu chłodniczego też troszeczkę ubywa... Ale gdzie się podziewa?? ja nie wiem chyba jeb*a Ci uszczelka pod gofrem... pa jak się dymi...
Kuki6996 napisał(a):Ale nie musisz uzupełniać raz w tygodniu ...czy też musisz ?!
w zależności ile jeździsz- jak jakieś 5kkm tygodniowo to dolanie szklanki to nie problem
Masz płyn czy wodę?
Auto ostatnio było na czyszczeniu klimatyzacji – może tam coś naruszyli ?!
Ale korka od zbiorniczka ? Trzyma jak cholera jak zakręcisz :/ więc to chyba nie korek ...
Gazolina ! Brak , póki co ni było i nie będzie
chyba , że benzyna będzie po 6 ziko to stwierdzę , że wsadzam -a patrząc na ceny PB to może to faktycznie nastąpi 
Dopisano 17 cze 2015, 20:28:
Póki co będę po prostu uzupełniał ubytki
teraz odkładałem na malowanie , to mój priorytet 
Ale korka od zbiorniczka ? Trzyma jak cholera jak zakręcisz :/ więc to chyba nie korek ...
Gazolina ! Brak , póki co ni było i nie będzie
Dopisano 17 cze 2015, 20:28:
Póki co będę po prostu uzupełniał ubytki

- Od: 13 gru 2014, 23:16
- Auto: Mazda Millenia 2003, silnik v6 Bena. USA – nie wszystko staje się proste :)
Proszę o poprawę tematu na zgodny z regulaminem działów modelowych, w szczególności tytuł wątku. W razie potrzeby służę pomocą.
Pozdrawiam,
radar88
Pozdrawiam,
radar88
]
-
Kamil

- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Kuki6996 napisał(a):Ale korka od zbiorniczka ? Trzyma jak cholera jak zakręcisz :/ więc to chyba nie korek ...
>
Jeden korek jest od uzupełniania, jest normalny- a drugi na zbiorniczku, jest on z zaworem, ten zawór potrafi cuda zrobić. Ja na spr od Marka pożyczałem i to nie on był winowajcą, ale Ty możesz spróbować.
Te,at zamykam z powodu braku poprawy.
]
-
Kamil

- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Strona 1 z 1