Silnik z 323f do Xedosa 9, pasuje?
1, 2
Radar ma rację, póki silnik na wierzchu to możesz sobie dokładnie obadać gdzie są ślady po wyciekach i je wygodnie likwidować. Po włożeniu 10x gorszy dostęp itp

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Wielkie dzięki koledzy 
Silnik ma zmieniony rozrząd komplet wraz z pompą wody (rachunki), czekam na fi,mik jak ten motoro chodzi. Jeżeli chodzi o odbiór to dowozi osobiście wiec jak cos bedzie nie tak to po prostu nie odbieram
.
Pozdrawiam
Silnik ma zmieniony rozrząd komplet wraz z pompą wody (rachunki), czekam na fi,mik jak ten motoro chodzi. Jeżeli chodzi o odbiór to dowozi osobiście wiec jak cos bedzie nie tak to po prostu nie odbieram
Pozdrawiam
- Od: 17 lut 2011, 21:24
- Auto: Xedos 9 2.0 KF 94r
No to się opłaca jak nie wiem co, sam napinacz to koszt 700 (taki dobry) nie najtańszy...Kupuj i zakładaj 
Udanego swapa
Pozdrawiam
Udanego swapa
Pozdrawiam
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
I daruj sobie filmiki. Na nich to jeden łoskot tylko słychać jeśli nagrywane są komórką lub amatorską kamerą
Zapytaj o gwarancję rozruchową
Zapytaj o gwarancję rozruchową

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
jeśli mogę wtrącic swoje 3 grosze to przerzucałem niedawno silnik w swoim x6 z kf na kl...aparat w kf w x6 ma oddzielna cewke zapłonowa a w kl z x9 ma w środku i podłączenia są inne...poza tym osprzet i tak musi zostawić swój bo mu wiązki nie podpasują...u mnie kl chodzi na osprzecie i sterowniku od kf..poza tym czy to bedzie kf z 323 czy innej mazdy to nie ma większego znaczenia tyle ze mój kl z x9 miał czujnik spalania stukowego a kf z x6 go nie miał i nie wiem ale jak kf z x9 ma a iine modele go nie mają to zaczyna się problem...
- Od: 25 paź 2008, 22:07
- Auto: xedos6v6, Bmw G20, A6 C7
Wszystko się da zrobić, schematy i można zawsze coś przekombinować, nie ma rzeczy nie możliwych 
O.T. Wodzu dawaj fotkę Demiacza na pw, oglądałem autka na Allegro. Pochwal się
Pozdrawiam,
radar88
O.T. Wodzu dawaj fotkę Demiacza na pw, oglądałem autka na Allegro. Pochwal się
Pozdrawiam,
radar88
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap