witam
mam pytanko znajomemu ulamala sie ramka co jest w konsoli srodkowej w xedosie 9 – imitacja drewna co jest kolo radia i skrzyni biegow, pytanko ile to moze kosztowac i czy da rade gdzies wychaczyc uzywke? a dodam ze jest w nim automat. w miare mozliwosci wrzuce fotke o co mi chodzi
POZdr
ramka konsoli srodkowej w xedosie 9
Strona 1 z 1
bylo gsi po koksie ;) 271km/348nm , i corsa 3,2 V6 ;)
Hamownia/CHIPTUNING by V-Tech/DEAKTYWACJA FAP & DPF/CHIPTUNING EDC 17!!!\ chiptuning MAzdy, usuwanie dpf MAzda 3,5,6 1.6/2.0 zapraszamy – > strefatuningu.pl
Hamownia/CHIPTUNING by V-Tech/DEAKTYWACJA FAP & DPF/CHIPTUNING EDC 17!!!\ chiptuning MAzdy, usuwanie dpf MAzda 3,5,6 1.6/2.0 zapraszamy – > strefatuningu.pl
- Od: 11 lip 2004, 10:54
- Auto: byl gastrolot 3.0v6+NX i corsa A 3.2 v6
jest w215 cl500 ;)
Hej.
Też to przerabiałem w swoim.
Są 3 wyjścia :
1) Dorwać używkę (ok. 300 zł, trudna do zdobycia)
2) Kupić kompletną okleinę ( ok. 150 zł, nie wiem czy dostepna w polsce)
3) Kupić okleinę drewnopodobną, samemu wyciąc i nakleić.
Ja wybrałem opcje numer 3, bo nie było ani używki, ani gotowych oklein, gdy to robiłem.
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem, bo nie była to okleina, ale prawdziwe fornirowane drewno.![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Też to przerabiałem w swoim.
Są 3 wyjścia :
1) Dorwać używkę (ok. 300 zł, trudna do zdobycia)
2) Kupić kompletną okleinę ( ok. 150 zł, nie wiem czy dostepna w polsce)
3) Kupić okleinę drewnopodobną, samemu wyciąc i nakleić.
Ja wybrałem opcje numer 3, bo nie było ani używki, ani gotowych oklein, gdy to robiłem.
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem, bo nie była to okleina, ale prawdziwe fornirowane drewno.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1995-Maz ... enameZWDVW
na ebay jest za 10 $, znajdź tu na forum uzytkownika Adikow, on mi wylicotował radio i wyslal, pogadaj z nim
na ebay jest za 10 $, znajdź tu na forum uzytkownika Adikow, on mi wylicotował radio i wyslal, pogadaj z nim
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
Strona 1 z 1