wloodi napisał(a):w X9 zamek jest podswietlany??
Powinien być...ja miałem. Fakt że potem mi przestał działać. Wewnątrz zamka...ta zapadka na środku powinna być biała....zazwyczaj jest metalowa lub czarna plastikowa.
www.mazdaspeed.pl
wloodi napisał(a):w X9 zamek jest podswietlany??
Czyli jak jest Biała to powinna byc podswietlona tak?? Jesli chodzi o stacyjke to po rozebraniu obudowy kolumny nic nie widac, obawiam sie ze mozesz miec racje z tym ze trzeba rozebrac pół auta. Prawie rok mam ten samochod a ciagle mnie czyms zaskakuje.......cos pieknegoItaliano napisał(a):Wewnątrz zamka...ta zapadka na środku powinna być biała
wloodi napisał(a):Prawie rok mam ten samochod a ciagle mnie czyms zaskakuje.......cos pieknego usmiech
mckoper napisał(a):Czytałem na allegro opisik Milleni na sprzedaż i miała w wyposażeniu elektrycznie otwierany bagażnik.Czy to fabryczny bajer czy "dokładane" bo u mnie nie ma czegos takiego?
Teoretycznie tak.
wloodi napisał(a):TO fabryczny bajer tylko ze montowany w wyzszej klasie, bagaznik otwiera sie poprzez wcisniecie guzika ktory jest na drzwiach kierowcy obok przycisku do otwierania wlewu, w mojej wersji sa dwa przyciski jeden aktywny do otwierania wlewu, a 2 nie aktywny i on własnie słuzyc powinien do otwierania bagaznika, ale niestety nie dla kazdego ten bajer :/
mckoper napisał(a):Zapomniałem napisać,że bagażnik był otwierany elektr. z pilota
wloodi napisał(a):TO fabryczny bajer tylko ze montowany w wyzszej klasie
wloodi napisał(a):Odryglowc z pilota i uniesc recznie klape bez wciskania juz zadnych innych przycisków
wloodi napisał(a):hmmm tego nie widziałem jeszcze, ale to istnieje juz tylko w wersjach Exclusiv z tego co sie domyslam tak??
voytecku napisał(a):Zdradze Wam, ze modelach od 01 (chyba tylko millenia) podswietlane sa przyciski LOCK i UNLOCK
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość