Potrzebna instrukcja obslugi PL
A czy ktoś ma w języku Angielskim 
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Puhcio napisał(a):Ja ma w amerykańskim
HEHE
a przetłumaczysz mi na angielski?
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
może ktoś już ma tę instrukcję..... chyba, że jakiś model mzady (i instrukcja) jest bliska temu modelowi w ogólnym zarysie
pozdrawiam
irena
pozdrawiam
irena
-
Gość
Witam kolegów forumowiczów... Mam do Was Prośbę...
Czy nie posiada któryś z Was instrukcji obsługi w języku polskim ( w ostatecznosci ang.) do Mazdy xedos 9 z 2002... Posiada taką ale NIESTETY w nieprzyswajalnym na mnie języku tj. NIEMIECKIM
... Jakby co proszę słać na maila:)
cabage@tlen.pl
Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za zainteresowanie...
cabage@tlen.pl
Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za zainteresowanie...
Xedos 9 2.5 v6 2002r...Luksusik to podstawa:)
- Od: 27 cze 2007, 12:07
cabage napisał(a):Czy nie posiada któryś z Was instrukcji obsługi w języku polskim ( w ostatecznosci ang.) do Mazdy xedos 9 z 2002
na eBayu jest taka do kupienia do milleni 2001 za 24.99$, jesli dobrze pamietam. Nie wiele jest roznic pomiedzy X9 a millenia, wiec mozesz polegac na tej instrukcji.
Czy masz u siebie nawigacje czy radio BOSE?
Pozdrawiam,
voytecku.
damatal napisał(a):Może przecież być tlumaczona z angielskiego lub t.p.
Oficjalnie nie ma...i nie było. Chyba ze sobie sam przetłumaczysz. Są dostępne po angielsku,niemiecku i pewnie japońsku

W oczekiwaniu na nowy podpis...
Witam.
Ponieważ nieczęsto biorę udział w forach dyskusyjnych, zapewne mój pierwszy wątek gdzieś zniknął.
Po prostu za dobrze się na tym nie znam.
W sobotę 10 listopada stałem się posiadaczem pięknej milleny i nic do niej nie mam – mowa o jakiejkolwiek instrukcji. Oczywiście jestem "starym"kierowcą i wiem jak się jeździ
, ale ten samochód ma tyle różnych przycisków i funkcji, że chcę wszystko poznać. Pytam więc: czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ma przetłumaczoną na j.polski takową ? Jeżeli nie, to może angielską, a ja ją sobie przetłumaczę i później chętnie podzielę się nią z innymi.
Skoro już tu jestem to może jeszcze dwa pytania.
Pierwsze: mam system nagłośnienia "bose". Nie widzę w nim żadnej regulacji, tzn. niskie, wysokie, tył, przód itd. Nie ma też żadnej reakcji na przyciski w kierownicy, których jest 6. Jak to rozgryźć
Drugie pytanie: chcę zainstalować w niej gaz. Proszę o opinie i ew. adresy dobrych warsztatów. Mam do przejechania ok. 10 tys. miesięcznie więc chyba warto? Mieszkam w Grudziądzu.
I ciekawostka na koniec.
Kupiłem ten samochód od statecznego Pana w W-wie, i powiedział ten Pan, że najlepszym specem w Polsce od tych samochodów jest ktoś z Dębicy, chociaż on nigdy u niego nie był.Podoba mi się ta rekomendacja. Zapewne chodzi o "Wieśka"? Jeżeli tak to serdecznie pozdrawiam.
Ponieważ nieczęsto biorę udział w forach dyskusyjnych, zapewne mój pierwszy wątek gdzieś zniknął.
Po prostu za dobrze się na tym nie znam.
W sobotę 10 listopada stałem się posiadaczem pięknej milleny i nic do niej nie mam – mowa o jakiejkolwiek instrukcji. Oczywiście jestem "starym"kierowcą i wiem jak się jeździ
Skoro już tu jestem to może jeszcze dwa pytania.
Pierwsze: mam system nagłośnienia "bose". Nie widzę w nim żadnej regulacji, tzn. niskie, wysokie, tył, przód itd. Nie ma też żadnej reakcji na przyciski w kierownicy, których jest 6. Jak to rozgryźć
Drugie pytanie: chcę zainstalować w niej gaz. Proszę o opinie i ew. adresy dobrych warsztatów. Mam do przejechania ok. 10 tys. miesięcznie więc chyba warto? Mieszkam w Grudziądzu.
I ciekawostka na koniec.
Kupiłem ten samochód od statecznego Pana w W-wie, i powiedział ten Pan, że najlepszym specem w Polsce od tych samochodów jest ktoś z Dębicy, chociaż on nigdy u niego nie był.Podoba mi się ta rekomendacja. Zapewne chodzi o "Wieśka"? Jeżeli tak to serdecznie pozdrawiam.
Pozdrawiam
damatal
damatal
- Od: 11 lis 2007, 12:16
- Auto: MAZDA MILLENIA 2001 r.