Plastiki – dorobienie z laminatu?

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez Sierść » 22 cze 2004, 01:06

od dłuższego czasu szukam dwóch plastikowych elementów do mojej madzi: plastikowej osłony przy nogach pasażera po prawej stronie oraz ramki (tak, właśnie ramki!) od schowka w którą jest on wpuszczany.
szukam i szukam i znaleźć nie mogę – na szrotach w "sklepach" z częsicami uzywanymi i nawet na "giełdzie".
stąd pytanie – czy takie części można dorobić z laminatu? gdzie się o takie rzeczy można pytać w Poznaniu – ktoś może wie?

On Sam :] Sierść – pozdrawia
rób co robisz, a będzie co będzie.
Forumowicz

Od: 13 maja 2004, 17:37
Auto: 626 Cronos GE

Postprzez Paweł » 22 cze 2004, 01:11

Pytales sie w sklepie Mazdy na ul. Rydygiera?
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez marek » 22 cze 2004, 01:20

czy takie części można dorobić z laminatu

Z laminatu można bardzo wiele dorobić, przydałby się coprawda element na wzór co znacznie skraca czas wykonania, ja ostatnio dorabiałem dekielek do felgi, bo jednego nie miałem, i będę robił sobie jeszcze cztery dekielki bo w zimówkach alu nie mam wogóle.

Pewnie zaraz Dubus skomentuje moją wypowiedź, on się zna na laminatach, więc możesz pytać bezpośrednio jego!
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail