Bagażnik dachowy (TA)
Strona 1 z 1
Czy ktoś ogarniał bagażnik dachowy?Thule nie ma w bazie, cena pewnie tak nie bylaby atrakcyjna
Na allegro zaczynają się od 160 zł, ale co to jest trudno powiedzieć, ktoś ma jakieś doświadczenia? Nie chciałbym raczej takiego do haka przyczepianego.
Ostatnio edytowano 21 lip 2014, 22:49 przez radar88, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Poprawa tytułu
Powód: Poprawa tytułu
Ja mam oryginalne belki do X9. Ale gdzie takie dostać nie mam pojęcia. Zmierz rozstaw śrub i może coś dobierzesz. Ewentualnie podeslij linka .Napewno belki nie są jednakowe, ta przednia jest niższa i mają inaczej wyprofilowane stopki.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Tutaj jest link do tego co znalazłem:
http://allegro.pl/bagaznik-dachowy-na-d ... 03570.html
Podają tylko długość belek 130 cm
może poszukać u producentów, thule akurat nie ma do x9, za to mają w ofercie do mazdy rx-7

Podają tylko długość belek 130 cm
może poszukać u producentów, thule akurat nie ma do x9, za to mają w ofercie do mazdy rx-7
Oryginał mazdy . Trochę w ciemno kupiłem ale pasuje
. Kierunki to taki tuning z lat 90 tych ;–)
Ps. Jak masz zdjęcie oryginalnego do xeda zamontowane to wklej bo chętnie porównań
Ps. Jak masz zdjęcie oryginalnego do xeda zamontowane to wklej bo chętnie porównań
Mam tylko jedno, z mojego tematu i z daleka.Różnica może być w ścięciu tej gumy na łapach.Ale widzę że bagażnik jest w poziomie wiec ok. Mój ma jeszcze zaznaczone na belkach tył przód i napis xedos zamiast mazda.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Dobrze wiedzieć że od m3 pasuje, też rozważam taką opcję pod rowery ale sam bagażnik inny widziałem który by mi pasował pod mocowania,
A ori mazdy za ile chcesz sprzedać?
A ori mazdy za ile chcesz sprzedać?
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Strona 1 z 1