Witam,ma ktoś schemat parownika klimatyzacji?
Dokładnie interesuje mnie rurka odprowadzająca wodę. Da rade wpuścić przez nią rurkę środka do odgrzybiania czy ma jakieś załamania i trzeba atakować od str filtra?
Parownik klimatyzacji- dezynfekcja
Strona 1 z 1
wciśniesz i wtryśniesz, jakkolwiek to brzmi...
od strony komory silnika. Warto zrobić tez ozonowanie, to odgrzybia wszystko. Możesz się wybrać do mnie to się zrobi przy okazji ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Po przeczytaniu tego tematu http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t ... c&start=75 zamówiłem co trzeba i czekam na graty żeby złożyć ozonator.
Do tego czyszczenie parownika- Wurth lub Loclite choć wyczytałem ze dobre są też preparaty do dezynfekcji narzędzi lekarskich itp
VELOX TOP AF lub INCIDUR SPRAY czekam na info od koleżanki która pracuje w szpitalu czy takie coś mają.
Do tego czyszczenie parownika- Wurth lub Loclite choć wyczytałem ze dobre są też preparaty do dezynfekcji narzędzi lekarskich itp
VELOX TOP AF lub INCIDUR SPRAY czekam na info od koleżanki która pracuje w szpitalu czy takie coś mają.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Strona 1 z 1