Nie otwiera sie bagażnik
1, 2
Też mi coś brzęczało, wystarczyło rozberać i złożyć
Półka między głośnikami była tylko do 1997 roku. W Milleniach przestrzegam przed wyłącznikiem otwierania bagażnika w schowku, czasami można wcisnąć i zapomnieć 
rozwin ten tamet, prosze, bo chyba o czymś nie wiem
:):):)
- Od: 17 cze 2009, 01:34
- Auto: TA KJ 95' z seksownym paskiem :)
azalisz555 napisał(a):rozwin ten tamet, prosze, bo chyba o czymś nie wiem
W schowku na rekawiczki przed pasazerem umieszczony jest w jego gornej czesci taki maly przycisk, ktory umozliwia wlaczenie/wylaczenie otwarcie klapy bagaznika guzikiem w drzwiach kierowcy.
Pozdrawiam,
voytecku.
To moze opisze do czego doszedlem
wyciagam tylna kanape, odkrecam 3 srubki i mam wyciagniete oparcie, nastepnie wyciagam 3 plastikowe klipsy mocujace polke plastikowa do czesci metalowej i jest klops bo plastik nie daje sie sciagnac, jedynie moge go troche odchylic (tak aby weszla raczka od srubokreta)
wyglada jak przyspawany do czegos po srodku lub z tylu
wyciagam tylna kanape, odkrecam 3 srubki i mam wyciagniete oparcie, nastepnie wyciagam 3 plastikowe klipsy mocujace polke plastikowa do czesci metalowej i jest klops bo plastik nie daje sie sciagnac, jedynie moge go troche odchylic (tak aby weszla raczka od srubokreta)
wyglada jak przyspawany do czegos po srodku lub z tylu
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- Od: 29 lut 2008, 19:14
- Auto: Mazda Millenia S (TA/KJ) 2002
Bartus napisał(a):jest klops bo plastik nie daje sie sciagnac
podwaz reka od srodka miedzy polka a karoseria i sproboj podniesc do gory, sa tam cztery po srodku i jeszcze ze dwa po bokach metalowych klipcow takie zatrzaski, szesc widac od strony bagaznika. Jak ci sie uda to wysuwasz do siebie.
W schowku na rekawiczki przed pasazerem umieszczony jest w jego gornej czesci taki maly przycisk, ktory umozliwia wlaczenie/wylaczenie otwarcie klapy bagaznika guzikiem w drzwiach kierowcy.
myslalem ze mowa o schowku z tyłu, bo o nim byla mowa, ale w sumie to dobrze wiedziec ze takie cos jest, a achowek na rekawiczki mam zapchany gratami swoja droga, trzeba uwazac, dzieki
- Od: 17 cze 2009, 01:34
- Auto: TA KJ 95' z seksownym paskiem :)
1, 2