Gdzie bezbiecznik od anteny?
Strona 1 z 1
Witam wszystkich. Mam problem z wysuwaną anteną w Xedosie. Myślałem, że to może bezpiecznik, ale za cholerę nie mogę znaleźć tego konkretnego. Miał ktoś podobny problem?
- Od: 29 gru 2008, 11:34
- Auto: Xedos 9 2.5 V6 24v 1995
Antena się nie wysówa, jakby nie dochodził do niej prąd, ale radio działa normalnie. Skoro nie ma dla niej oddzielnego sterownika to może oznaczać tylko tyle, że chodzi o stan przewodów lub połączenia między nimi?
- Od: 29 gru 2008, 11:34
- Auto: Xedos 9 2.5 V6 24v 1995
Dostań się do anteny odepnij rozepnij kostkę i sprawdź czy w momencie kiedy normalnie się wysuwała, jest w kostce odpowiednie napięcie.
3.0 V6 24V DOHC JE-ZE <– co za dźwięk
Nie oddawaj autka do mechanika bo zrobisz mu krzywdę. Madzia lubi jak sam łapki wkładam.
NGK ZE, Iridium on board
Nie oddawaj autka do mechanika bo zrobisz mu krzywdę. Madzia lubi jak sam łapki wkładam.
NGK ZE, Iridium on board
- Od: 13 gru 2004, 14:14
- Auto: Nissan Pathfinder R51 LE AT
problem moze tez byc w radiu, nie wszystkie radia maja sterowanie anteną automatyczną, sprawdz tez kostke przy radiu czy tam jest wszystko ok, kabel ktory odpowiada za sterowanie automatyczną antena od strony samochodu jest koloru jasno niebieskiego, standardowo przy radiach tez jest to kolor niebieski i tak jak zenith839 napisal sprawdz napiecie w kostce przy antenie ale w momencie włącznia radia bo tylko wtedy wysylany jest sygnal napieciowy do anteny. Pozdrawiam
- Od: 12 wrz 2007, 23:51
- Auto: Xedos 9, 2.0 '94r.
Strona 1 z 1