Problem z swiatlem mijania
Strona 1 z 1
Mam malutki problemik z prawym swiatlem mijania, mianowicie nie mam napiecia na zlaczce przy lampie...Czy ktos mogl by podpowiedziec dokad zmierzaja te kabelki 
-
Gość
Dokąd zmierzają kabelki to Ci kolego nie powiem (do przekaźnika pewnie) ale moge Ci doradzić sprawdzenie bezpiecznika i ewenrualne psiknięcie płynem a'la WD-40 w w/w kostkę.Być moze dostała się tam wilgoć i lampa nie świeci.Chyba że sprawdzałeś miernikiem i faktycznie nie ma prądu na kostce,wtedy stawiam na bezpieka.
Właśnie sie zastanawiam czy w Xedzie na prawą i lewą lampę są osobne bezpieczniki...
Właśnie sie zastanawiam czy w Xedzie na prawą i lewą lampę są osobne bezpieczniki...
napiecie sprawdzalem miernikiem, z tego co sie orientuje to w xedosie nie ma osobnych bezpiecznikow na kazda lampe...przekaznik od swiatel bedzie siedzial w puszcze z bezpiecznikami i reszta przekaznikow pod maska
niestety ostatnio usunalem instrukcje do autka z dysku i jakos nie mam sily jej znowu w sieci szukac...
-
Gość
Narazie sciagnalem sobie schemaciki, awaria zajme sie pozniej, nie bede w swieta majsrowal pod blokiem przy samochodzie
-
Gość
Strona 1 z 1