witam.
Mam Xeda z rozwaloną stacyjką po próbie kradzieży i muszę szybko uruchomić auto, kupić jakąś inną, przeszczepić... Czy pasują tam stacyjki tylko i wyłącznie od X6, czy można wstawić jakiekolwiek inne – od 626 / X9 / MX-6 ? Jeśli pasują – to z jakich przedziałów wiekowych (auto mam z 98)?
Czy stacyjka do Mazdy Xedos 6 pasuje z innych modeli Mazdy?
Strona 1 z 1
Gdzieś widzialem nówkę stacyjkę ale do xeda 9....
Zapytam się, ale najpierw trzeba się dowiedzieć, czy pasuje inny model.
Zapytam się, ale najpierw trzeba się dowiedzieć, czy pasuje inny model.
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
aktualizacja – znalazłem tanio stacyjkę od Xedosa 6, i teraz pytanie : czy można zastosować z dowolnego okresu produkcji? Ta co znalazłem jest z 93r... były jakiekolwiek zmiany w tej materii? Czy robi różnicę czy auto "dawca" miało poduszkę kierowcy?
- Od: 14 maja 2007, 23:13
Widelec napisał(a):Czy robi różnicę czy auto "dawca" miało poduszkę kierowcy?
nie
Widelec napisał(a):czy można zastosować z dowolnego okresu produkcji? Ta co znalazłem jest z 93r... były jakiekolwiek zmiany w tej materii?
myślę, że na 99% jest to samo
i pomyliłeś się
okazuje się że jednak były różnice, i to znaczne... kupiłem kolumnę kierownicy razem ze stacyjką, z auta bodaj '94r. moje '98. całkiem inne mocowania i do grodzi czołowej, i za kierownicą pod zegarami... ni cholery nie szło tego przełożyć... 

- Od: 14 maja 2007, 23:13
Strona 1 z 1