Witam, po długich poszukiwaniach zmuszony jestem poprosić Was o pomoc. Tak jak w temacie poszukuje opisu kostek które wpinamy do licznika.
Pozdrawiam
Licznik – potrzebny opis pinów (CA KF) '93
Strona 1 z 1
Chyba nie było nigdzie takiego opisu. A w czym problem? Można przecież dojść po ścieżkach za co każdy pin w kostce odpowiada.
Problemu to nie ma. Po prostu troszkę modyfikuję moja mazdę, także jeśli chodzi o licznik a dochodzenie po ścieżkach dla elektryka amatora nie będzie taka prostą sprawa
No ale chyba nie będę miał innego wyjścia. 
-
lukaszekh
lukaszekh napisał(a):Problemu to nie ma. Po prostu troszkę modyfikuję moja mazdę, także jeśli chodzi o licznik a dochodzenie po ścieżkach dla elektryka amatora nie będzie taka prostą sprawaNo ale chyba nie będę miał innego wyjścia.
Lecz możesz napisać o co ho
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Po pierwsze będę chciał podłączyć komputer pokładowy, więc myślałem żeby np. sygnały prędkości i obrotów podciągnąć własnie z licznika. Poza tym może jakieś dodatkowe kontrolki (brakuje mi np. sygnalizujących postojówki i drogowe). No i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy jak mnie inwencja najdzie 
-
lukaszekh
Strona 1 z 1