A oto światełko

Coś nie chce pokazac to podam link: http://imageshack.us/f/824/zdjciegq.jpg/
www.mazdaspeed.pl
tigresse napisał(a):Dziękuję za pomoc
tigresse napisał(a):Oj to to już wyższa szkoła jazdy jak dla mnie. Nie mam lutownicy itp... To może zaryzykuje na szybkozłączkach :-D Dziękuję za pomoc, dam znac jaki efekt jak tylko znajdę czas na zabawę w mechanika
Hazu napisał(a):A tak poprawnie, to takie światło jak an zdjęciu powyżej jest niezgodne z przepisami.
Jeżeli policjant zauważy to może albo powinien zatrzymać dowód rejestracyjny.
Światło za szybę powinno być zabudowane aby niewidoczne było jego odbicie w szybie.
A to światło to na klapę się nadaje.
tigresse napisał(a):Podciągnięcie nowego przewodu nie pomogło :–/ Wkurzyłam się póki co i Mazda bez trzeciego stopu jest ;–]
Tubi napisał(a):tigresse napisał(a):Podciągnięcie nowego przewodu nie pomogło :–/ Wkurzyłam się póki co i Mazda bez trzeciego stopu jest ;–]
Jeżeli to światło nie jest orginalne od mazdy lub nie ma osłony z tyłu to jest nielegalne. tak na marginesie
AGADAR napisał(a):tigresse a nie lepiej pytać o to w dziale 323, przcież tam więcej zagląda włascicieli tych aut?
Tubi napisał(a):Jeżeli to światło nie jest orginalne od mazdy lub nie ma osłony z tyłu to jest nielegalne. tak na marginesie
tigresse napisał(a):Tzn w sklepach sprzedają nielegalne światła? ;–)
tigresse napisał(a):Przepraszam, że podłączyłam się nie do tego działu, nie znałam zbytnio forum a nie chciałam zakłądać tematu skoro podobny już był.
tigresse napisał(a):Kabelki podłączyłam bezpośrednio do kabelków od lampy prawej, tak jak to było z poprzednim trzecim światłem, dokładnie w to samo miejsce i ciągle świeci tylko ta mała lampka na dole a listwa nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6