Odstająca tablica rejestracyjna
Strona 1 z 1
Mam ten problem juz bardzo dlugo i nikt mi nie potrafi pomoc (byłem w 5-7 sklepach auto i nikt nie wiedział o co chodzi ).Mam tablice rejestracyjną wkładam ją do ramki i teraz jest problem jak ją przykrecilem to odstaje bo Xedosy 6 mają takie szpiczaste dzioby ze tak napisze ...mozna by ją zaokrąglic ale ja widzialem w nie jednym aucie czy madzi jak tablica jest w ramce i jeszcze w takiej rynnie takiej grubszej otoczce (nie wiem jak to nazwać)która nastepnie mocuje sie do zdezaka i daje to takie wrazenie zaokrąglenia i wygląda jak powinno.Co to takiego ?
- Od: 27 lut 2008, 17:36
- Auto: Mazda Xedos 6 -98r.1.6silnik
Milan, a co ten "problem" ma wspólnego z tym działem?
Czytałeś regulamin? Pewnie nie, bo i po co?
Na przyszłość zapoznaj się z regulaminem działu w którym zakładasz temat i stosuj się do niego.
Poza tym zanim założysz temat przeczytaj sobie opisy działów.
Temat leci do eksploatacji
Czytałeś regulamin? Pewnie nie, bo i po co?
Na przyszłość zapoznaj się z regulaminem działu w którym zakładasz temat i stosuj się do niego.
Poza tym zanim założysz temat przeczytaj sobie opisy działów.
Temat leci do eksploatacji
Jest specjalna nakładka którą przykręca się do zderzaka. Ja swojej nie zakładałem bo wydawało mi się że lepiej bez tego będzie wyglądać i ostatnio na myjni mi urwało ją pięknie. W sobotę muszę do ustrojstwo zamontować
Posiadam wszystkie części do XEDOSA 6 jeśli czegoś potrzeba proszę o kontakt. Kontakt do kolegi proszę powołać się na forum mazdy tel 793 163 816.
- Od: 26 lut 2007, 12:53
- Auto: XEDOS 6 2.0 V6
Strona 1 z 1