Airbag z 626 GE do Xedos6 CA?
Strona 1 z 1
W sumie to i w 323 była taka sama poducha jak i w 626, ale z tego co pamiętam w Xedosach oryginalnie była montowana "trójramienna" kierownica. Jeżeli masz taką jak w 626 to bedzie pasować.
P.S. A może masz taką jak w 323F
P.S. A może masz taką jak w 323F
HERCIK napisał(a):Mozna przeciez zadzwonic do ASO i zapytac...?
nie mam ochoty gadac z ASO, będzie mi cmokał, stękał, kwękał, jęczał, piszczał,kwiczał i w ogóle, a na koniec każe mi dla pewności przyjechać i za samo otwarcie bramy krzyknie 50 zł.
Jesli masz kiere jak w 626 GE, poduszka pasuje (tak jak i w 323 BA). Po kolejnym liftingu w '98 (bodajze ostatnim) zmieniono w Xedzie kierownice jeszcze raz i dodano nowy znaczek Mazdy. Wydaje mi sie jednak, ze to tylko zaslepka, a sam ksztalt airbagu do konca produkcji pozostal taki sam.
No ja osobiście nie podłączałbym poduszki całej do instalacji auta, w którym kiedyś poducha wywaliła, bez przygotowania do tego reszty osprzętu składającego się na układ SRS. Nie wiem czy to tak fajnie by było, gdyby np poduszka otworzyła się w twarz kierującego podczas normalnej jazdy...Poza zdziwieniem mogło by to wywołać bądź co bądź powazne obrażenia wraz ze skutkiem śmiertelnym włącznie.
Pozdro
SM
Pozdro
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Dobry pomysl.kupilem, wsadziłem, mam teraz fajną, ładną kierownicę a nie ścierwo z syfną zaślepą. nie podłączyłem jeszcze, bo się boję, że mi [tiiit] w ryj z nienacka, pojade z tym do serwisu
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Strona 1 z 1