Witam,
W moim xedosie brakuje poduszki powietrznej i zastanawiam sie, czy mozna przelozyc do niego kierownice z poduszka od mazdy 626..
Pozdrawiam,
Darek.
EDIT Porek, połączyłem twoje tematy i poprawiłem temat, bardzo proszę następnym razem trzymać się zasad opisanych w regulamine działu.
Montaż kierownicy z poduszką powietrzną z Mazdy 626
Strona 1 z 1
Jesli auto jest po 1994 roku z kierownica 4-ramienna, to tak. Pamietaj jednak, ze byc moze do wymiany zakwalifikuje sie modul oraz czujniki... Sprawa dla specjalistycznego warsztatu.
Witam,
Niedawno nadarzyła się okazja zakupu kierownicy wraz z airbagiem od xedosa w dość dobrej cenie.
W mojej mazdusi airbag eksplodował i zastanawiam się, czy dałbym radę samemu przełożyć kierownicę wraz z airbagiem.
Czy ktoś dysponuje może jakimiś schematami wszystkich podłączeń?
A może ktoś już kiedyś robił coś takiego i podzieli się doświadczeniami?
Czy wymiana czujników również jest konieczna?
A jeśli robić to w warsztacie, to jakiego rzędu kosztów się spodziewać?
Pozdrawiam,
Darek.
Niedawno nadarzyła się okazja zakupu kierownicy wraz z airbagiem od xedosa w dość dobrej cenie.
W mojej mazdusi airbag eksplodował i zastanawiam się, czy dałbym radę samemu przełożyć kierownicę wraz z airbagiem.
Czy ktoś dysponuje może jakimiś schematami wszystkich podłączeń?
A może ktoś już kiedyś robił coś takiego i podzieli się doświadczeniami?
Czy wymiana czujników również jest konieczna?
A jeśli robić to w warsztacie, to jakiego rzędu kosztów się spodziewać?
Pozdrawiam,
Darek.
- Od: 26 lut 2007, 04:51
- Auto: Xedos 6 2.0 SE '99
wymiana poduszki nie wystarczy trzeba wymienić lub zresetować jej moduł
Posiadam wszystkie części do XEDOSA 6 jeśli czegoś potrzeba proszę o kontakt. Kontakt do kolegi proszę powołać się na forum mazdy tel 793 163 816.
- Od: 26 lut 2007, 12:53
- Auto: XEDOS 6 2.0 V6
Strona 1 z 1