Witam,
nie wiem w jaki sposób, ale w kieszeni złamał mi się kluczyk od stacyjki. Jako że posiadam tylko jeden, prosiłbym o odpowiedź na kilka pytań. Czy można taki złamany kluczyk naprawić\dorobić? Ile kosztuje nowa stacyjka lub stacyjka "z odzysku"? Od jakich modeli będzie pasowała?
Pozdrawiam,
Tharr
złamany kluczyk od stacyjki
Strona 1 z 1
Jedynie imobilizer moze stanowic problem jezeli masz, mozliwe ze ze starego kluczyka bedzie trzeba wydlubac pastylke immo, albo odpiac immo jak nie da sie wyciagnac pastylki...
Nie wiem jak u Ciebie, ale dla znajomego do Renault Espace 2.2 bezyna, 1996r, po spaleniu stacyjki dorobilismy stacyjke od poloneza i wszystko dziala jak nalezy
Nie wiem jak u Ciebie, ale dla znajomego do Renault Espace 2.2 bezyna, 1996r, po spaleniu stacyjki dorobilismy stacyjke od poloneza i wszystko dziala jak nalezy
emmarek napisał(a):Można dorobić o ile nie wyrzuciłeś albo nie zgubiłeś części (w każdym hipermarkecie)
Można dorobić? No to kamień z serca... sprawdzałem ceny stacyjek na szrotach i życzą sobie... 200 zł za używki... Lekka załamka. A nie wiecie przypadkiem z jakich innych modeli by pasowała? Immobilizera raczej nie posiadam (hmm, jak to sprawdzić?), ale kto wie....
Wczoraj nie istnieje, dziś dobiega końca, jutro niszczy nadzieję.
- Od: 11 sty 2006, 22:33
- Auto: Był Xedos CA KF
Jest 6 MPS
Strona 1 z 1