A mianowicie zakupiłęm fotele skórzane po okazyjnej cenie wyszyściłem itd, no i schodki bo ja miałem regulowane ręcznie a tu jest elektryka, pod siedzeniem mam kostkę ale są 3 piny czarny, braz z czarnym paskiem i brązowy a w kostce od fotela jest 6 i po wpięciu nie działa nic.
Do fotela jest zamontowana kostka która odpowiada za sterowanie przód tył a druga nei wiem czy od podgrzewania czy regulacji siedziska.
Kombinuje i nie wiem jak gdzei co podłączyć żeby był prąd w siedzeniu tylko do regulacji fotela nigdzie nie mogę znaleźć pomocy.
Poprawka nie jest to żaden model usa bo przypomniałem sobie że koleś miał lampy od xedosa 9 i jest to komplet skór z xedosa 9 bo przy montażu kanapy tył nie pasuje w zatrzaski jak by wszystko za nisko osadzone było, co też sprawia problem i nie wiem jaki patent tu zastosować.
Proszę o szybką pomoc FOTEL KIEROWCY – STEROWANIE – Przekładka z Xedos 9 do Xedos 6
Strona 1 z 1
Może trzeba było lepiej od BMW fotele zakupić
ponoć lepszej jakości skóry są 
W tak oryginalnym przypadku nie liczył bym że na forum ktoś pomoże
W tak oryginalnym przypadku nie liczył bym że na forum ktoś pomoże
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Też chciał bym kiedyś wymienić fotele na nowsze albo w lepszym stanie i jak się uda to z pełną elektryką 
Jak będziesz działał z tym podłączaniem kabli to zamawiam fotorelacje
Jak będziesz działał z tym podłączaniem kabli to zamawiam fotorelacje
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
ksiazka serwisowa tam masz pokazane piny co i jak:) A co foteli z bmw sylwo to lipa bo szukalem do mx kubelkow ale nie ma nic fajnego
a od 7 nie bede wsadzac hahah;p
OK spoko jak już dojdę to fotorelacja będzie, ale mam nadzieję że ktoś uprości mi całą operację.
A fotele zakupiłem w stanie dobrym, troszke pracy i powiem Ci nie jest źle minimalnie wyższe od oryginalnych ale wygodniej sie siedzi
A fotele zakupiłem w stanie dobrym, troszke pracy i powiem Ci nie jest źle minimalnie wyższe od oryginalnych ale wygodniej sie siedzi
- Od: 11 paź 2009, 21:59
- Auto: Xedos 6, 1.6 16V 115 KM
I jak udało sie podpiąć to sterowanie fotela bo jutro przekladam fotel do mojego xeda a mialem manualny a wkladam elektryczny i niewiem gdzie ta elektryke podlaczyc.czy jest tam zostawiona jakas kostka.
- Od: 14 cze 2013, 23:17
- Auto: Mazda xedos 6 . Mazda Tribute 3.0 2001
ale będziesz przekładał z Xedosa 6? jeśli tak to masz kostki pod siedzeniem – powinna być od podgrzewania i od elektrycznej regulacji fotela
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
Juz podłaczyłem niestety kostki sa do podgrzewania i miały trzy piny a elektryk mial 4 w innych miejscach i nawet gdyby pocjagnac z tej kostki pradowy to bałem sie ze bedzie działał podczas podgrzewania wiec wziołem prad z innego miejsca i działa.
- Od: 14 cze 2013, 23:17
- Auto: Mazda xedos 6 . Mazda Tribute 3.0 2001
Strona 1 z 1