Kontrolka poduszki powietrznej
1, 2
hubal napisał(a):hehehe mam drugą poduszkę(więc niech strzela) nie popuszczę,będzie bum to wtedy pojadę a puki co walczę do końca i jutro idę po kablach bo tak być nie może.
Kolego nie chciał byś dostać poduszka uwierz mi

- Od: 27 lip 2010, 17:19
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6
hubal napisał(a):wole sam do tego dojść i mieć satysfakcję że poradziłem sobie jak bym musiał iść do elektromechanika nie szukał bym tu pomocy bo to by znaleźć elektryka to nie porada
Nie ma się co irytować. Każdy stara się dobrze doradzić. Jak ktoś się nie zna np. na blacharce, to się za to nie bierze, bo wie że nic dobrego z tego nie wyjdzie. Na niektórych sprawach się nie oszczędza.
A poza tym stosujemy interpunkcję

- Od: 21 gru 2010, 16:54
- Auto: Xedos 6 2.0 1993r
Heh przeczytałem calutki wątek i nie wieżę co czytam
Czy do Ciebie kolego hubal dociera, że możesz sobie coś zrobić
Jak widzę to wiesz o tym, że w poduszce jest ładunek wybuchowy i oberwaniem od poduchy to nie pacnięcie jaśkiem przez żonę...
Walcz... jak się nie znasz to obyś później nie płakał, że masz połamany nos i musisz iść po państwówkę (czyt. sztuczne zęby) o ile będą potrzebne.
Powodzenia życzę.
Pozdrawiam
Czy do Ciebie kolego hubal dociera, że możesz sobie coś zrobić
Walcz... jak się nie znasz to obyś później nie płakał, że masz połamany nos i musisz iść po państwówkę (czyt. sztuczne zęby) o ile będą potrzebne.
Powodzenia życzę.
Pozdrawiam
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
No i nos cały, poduszki też a i państwówki niepotrzebne a upartość pozwoliła mi samemu usunąć usterkę, było niedopięcie wtyczki z bocznym czujnikiem, więc dla chcącego nic trudnego. Taki elektryk mógł by mnie nie wtajemniczyć co było uszkodzone i wykasować mnie na wysoką monetę a tak gratis mam .Można zamknąć temat.
- Od: 30 gru 2003, 18:01
- Auto: mazda xedos 2,0 V6
witam . kontrolka poduszki miga 3razy potem mała przerwa i z powrotem to sama .co to oznacza proszę o porade
-
wojtek40
Proszę używać opcji szukaj.
Łączę-->
Łączę-->
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
wczoraj wziąłem sie za czyszczenie auta i po kilka krotnym włączeniu zapłonu zaczęło mi brakować jednej kontrolki a ze auto nie dawno kupiłem to od razu wykręciłem licznik i zacząłem potrzeć jakiej kontrolki mi brakuje i po wyjęciu licznika i oświetleniu wolnych miejsc okazało sie że nie ma kontrolki od poduszki po włożeniu żarówki i włączeniu zapłonu zaczęła migać kontrolka od poduszki dokładnie 6 razy no to pobiegłem do kąpa i przeczytałem ten wątek trochę mnie to zmartwiło a ze było późno to poszedłem spać z zamiarem sprawdzenia tego jutro czyli dziś
wróciłem z pracy demontuje poduszkę i na pierwszy rzut oka wszystko ok ale zaniepokoiły mnie 2 otwory i ślady pianki montażowej do okien miałem poduszkę z poprzedniego xeda to zaraz podmieniłem podpiąłem kostkę i wróciło wszystko do normy
po dłuższym przyjrzeniu sie widać ślady po sklejeniu poduszki i odgłos łamiącej pianki mówił sam za siebie
a ze auto kupione od forumowicza to nie zwracałem tak uwagi na stan auta hehe przygoda na całe życie hehe

- Od: 27 kwi 2009, 20:42
- Auto: volvo 850
1, 2