Problem z szyba pasazera .
Strona 1 z 1
w moim xedzie 6 popsula sie przednia szyba pasazera . nie chce sie opuszczac i podnosic . zeby ja otworzyc , musze nacisnac guzik po stronie kierowcy . dodam , ze zanim sie popsula calkowicie , to przy opuszczaniu tak jakby sie szarpala . oczywiscie robi to nadal , jesli ja kierowca otwiera .
- Od: 8 cze 2011, 17:07
- Auto: fiesta mk 4 ;( 1.3 1998r.
skacze , przez co opuszcza sie wolniej od szyby kierowcy . ale wydaje mi sie , ze to tez wina tego guzika od opuszczania i podnoszenie , bo jak sie go naciska , to nie dziala . naprawial to moze ktos kiedys w xedzie .?
- Od: 8 cze 2011, 17:07
- Auto: fiesta mk 4 ;( 1.3 1998r.
zamień guzik z tylnych drzwi i bedziesz wiedział...
- Od: 25 paź 2008, 22:07
- Auto: xedos6v6, Bmw G20, A6 C7
U mnie też jest szarpanie. Myślę że to wyrobiona prowadnica ( szyba się kosi). Przy przytrzymaniu szyby przy opuszczaniu w sposób który ją trochę wypycha (przytrzymuje) w części tylnej nie ma szarpania. Tak rzadko używam okna że mi te delikatne szarpanie nie przeszkadza : ) ale chętnie się dowiem jak je zlikwidować. Pozdrawiam
MojA KoCHanKa ZaLoTniE MruCzY JaK JĄ PrzYcisNE
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
- Od: 6 sty 2009, 18:55
- Auto: MaZdALeNa XEDOS 6 CA KF
Strona 1 z 1