W związku z tym ,że co 3miesiące musze walić pianką do nawiewów bo brzydki zapach powraca, zdecydowałem się usunąć cały syf z parownika i kanałów. I moje pytanie jak go wyjąć? Odkręciłem schowek, obudowy itp i po odkręceniu śrub nie da się go ruszyć ani w prawo ani w lewo nawet rozchylić obudowy
Wymontowanie parownika
Strona 1 z 1
Cześć,
W związku z tym ,że co 3miesiące musze walić pianką do nawiewów bo brzydki zapach powraca, zdecydowałem się usunąć cały syf z parownika i kanałów. I moje pytanie jak go wyjąć? Odkręciłem schowek, obudowy itp i po odkręceniu śrub nie da się go ruszyć ani w prawo ani w lewo nawet rozchylić obudowy
ma ktoś na to jakiś sposób? A może coś pominąłem?
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
szczerze to możesz jechać na odsysanie czynnika z klimy (odzyskują chyba 0,8 z 1l) następnie od komory odkręcasz rurki i za schowkiem chyba 3 śrubki i wyciągasz jeden element z parownika co do kanałów to raczej problem będzie z zaklejonym od liści i kurzu wymiennikiem zimna...

http://www.youtube.com/watch?v=yormhej1TKs
Muszę coś zrobić bo to ciągłe czyszczenie męczące jest w podszybiu nie ma liści więc muszą być gdzieś głębiej 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Strona 1 z 1