Szukałem na forum jakich będę potrzebował żarówek, ale nie znalazłem (albo coś przeoczyłem), więc rozebrałem wszystko.
Więc może komuś się to przyda.
ZEGARY
– 3 sztuki – żarówki o średnicy 10mm (W5W)
– 1 sztuka – żarówki o średnicy 5mm (W1,2W)
PRZEŁĄCZNIK PRZECIWMGIELNYCH
– 2 sztuki – żarówki z drucikami o średnicy 3mm
PRZEŁĄCZNIK OD TEMPOMATU
– 2 sztuki – żarówki z drucikami o średnicy 3mm
– 1 sztuka – diody 3mm
PRZEŁĄCZNIK PODGRZEWANIA SZYBY PRZEDNIEJ
– 1 sztuka – żarówki z drucikami o średnicy 3mm
– 1 sztuka – diody 3mm
PRZEŁĄCZNIK PODGRZEWANIA SZYBY TYLNIEJ
– 1 sztuka – diody 3mm
PRZYCISK AWARYJNYCH
KONSOLA NAWIEWU
– SKALA TEMPERATURY – 2 sztuki – żarówki o średnicy 5mm (W1,2W)
– A/C + OBIEG POWIETRZA – 1 sztuka – żarówki o średnicy 5mm (W1,2W), oraz 3 diody 3mm
– AUTO + 3 przyciski od kierunku nawiewu – 2 sztuki – żarówki z drucikami o średnicy 3mm, oraz 4 diody 3mm
– SIŁA NAWIEWU (AUTO, 1, 2, 3) – tutaj pojawia się mały problem, ponieważ zamontowana jest żarówka 5mm, tyle tylko że z dłuższymi drucikami niż są dostępne w sprzedaży, tak więc ja proponuję dwa rozwiązania: założyć jedną lub dwie żarówki 3mm, ja dałem u siebie dwie ponieważ są one o połowę słabsze niż te 5mm, lub inne rozwiązanie to kupno oprawki pod żarówkę R5 i założenie żarówki 5mm
ZEGAREK
– na moje oko nie da się tam wymienić podświetlenia
Żarówki 10mm (W5W) oraz 5mm (W1,2W) są dostępne bez najmniejszego problemu w sklepie.
Jeżeli chodzi o żarówki z drucikami o średnicy 3mm, ja nie mogłem dostać w żadnym sklepie, znalazłem je na allegro. Również oprawkę do żarówki można kupić tam. Wszystko dostępne jest u tego użytkownika

Wiem, że to nie jest fotorelacja, ale może warto dodać link do tego tematu do fotorelacji.
Nie robiłem zdjęć jak wymieniać żaróweczki, ponieważ jest to banalnie proste.