Elektryczne szyby i dach
Strona 1 z 1
Siema, w 626 po wylaczeniu zapłonu nie mozna sterowac dachem ani szybami, a w xedosie mozna sterowac szybami. Czy ktos próbował zrobic tak zeby w 626 mozna tez bylo sterowac szybami pradu z stacyjki??
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
sanders20 napisał(a):Czy ktos próbował zrobic tak zeby w 626 mozna tez bylo sterowac szybami pradu z stacyjki??
nie rozumiem tego pytania ale domyslam sie ze chodzi Ci o to zeby zrobic mozliwosc otwierania szyb bez przekrecania stacyjki, tylko zastanow sie czy to ma sens bo gdy zapomnisz domknac okno to latwo mozna pootwierac reszte bez kluczyka...
- Od: 5 gru 2004, 22:43
- Auto: Mazda 626 1.8 16V
sanders20 napisał(a):w xedosie mozna sterowac szybami. Czy ktos próbował zrobic tak zeby w 626 mozna tez bylo sterowac szybami pradu z stacyjki??
Siema.To nie jest do końca tak – w xedosie jest (chyba) przekaźnik czasowy, ponieważ owszem, zaraz po wyłączeniu stacyjki mozna sterować szybami, ale tylko przez jakiś czas od wyłączenia zapłonu.
Po upływie tego czasu (nie pamiętam już jaki to okres) faza jest odłączana i po ptakach.
Pozdr
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Witam Ja posiadam xedosa i po wyłączeni stacyjki nie mogę domykać szyb
? a może jest coś zepsute może ktoś mi poradzi co jest grane
-
RM
u mnie w 626 jest tak ze jak wyciagne kluczyk to zamkne szyby tylko przy sterowaniu w dzwi kierowcy w pozostalych 3 niedziałają i szyberdach tez mogę zamknąc
Strona 1 z 1