Korek ciśnieniowy Xedos 6 2.0
Strona 1 z 1
Witam mam pytanko ma ktoś z was a może namiary na korek ciśnieniowy ten cały okrągły przy chłodnicy ze sprężynką bo nigdzie go wylukać nie mogę 
-
leser2000
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
dzięki wielkie kiedyś tam zamawiałem uszczelkę zaworów
nawet nie pomyślałem o tej stronce
obydwa korki mam nieszczelne i ja dodaje gazu to płyn u cieka
jeszcze raz wielkie dzięki 
-
leser2000
Weź kawałek dentki i napraw ja tak robiłem i trzyma do dziś
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Ten 0,9 bara też zamówiłem on jest na tej róże do chłodnicy a ten okrągły jest przy chłodnicy i też mam zamówiony tylko że koszt 79 zł :/ cudo a powiedzcie mi jak dodaje gazu i mam odkręcony ten korek na tej róże i rozgrzany silnik to wybija płyn to normalne 
-
leser2000
na górze silnika jest zwykły korek bez żadnego zaworka przy zbiorniczku przy chłodnicy jest ciśnieniowy
jak nie masz co z pieniędzmi robic to wydaj 80zł a jak masz na co wydawać to kup zwykły ciśnieniowyb i zamontuj zamiast okrągłego
jak nie masz co z pieniędzmi robic to wydaj 80zł a jak masz na co wydawać to kup zwykły ciśnieniowyb i zamontuj zamiast okrągłego
leser2000 napisał(a):Ten 0,9 bara też zamówiłem on jest na tej róże do chłodnicy a ten okrągły jest przy chłodnicy i też mam zamówiony tylko że koszt 79 zł :/ cudo a powiedzcie mi jak dodaje gazu i mam odkręcony ten korek na tej róże i rozgrzany silnik to wybija płyn to normalne
normalne,ale jak wywala z powietrzem to juz uszczelka wydmuchana
a tu masz za niecale "79" z przesyłką

- Od: 11 lip 2009, 22:37
- Auto: Xedos 6 V6
Mazda 3 BK 1.6 Y6
trochę bąbelków jest ale to moment a potem już zaglądałem pod spód i tak na mój gust jest ok płynu też nie ubywa na pewno były nieszczelne korki na jednym jest pęknięcie a na drugim uszczelki trochę zerwanej a po jeździe samochodem widziałem ja z pod dwóch wypływał płyn i syczał
-
leser2000
Strona 1 z 1