Witam. Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale jakoś nie miałem głowy i czsasu żeby wczesniej napisać.
Po czterech tygodniach bez auta, złych diagnozach mechaników, wreszcie sholowałem do mechanika, który wcześniej mi robił auto (corse B ). i na następny dzień, gdy przyszedłem sprawdzić jak się sprawy mają na pytanie: "jak tam mazda" mechanik do mnie " masz zrobioną tu masz kluczyk odpal sobie" . nie wierzyłem w to . nie miałem dwa tyg auta bo nie wiedziałem gdzie dać i co zrobic,, inny mechanik trzymał trzy dni auto sprawdzał świece, ciśnienie, wszystko, stwierdził, że mogą wtryski być do wymiany. a ten w pół godz sprawił, że chodzi jak przed miesiącem madzia.
Nie chciał mi powiedzieć co było powodem , ale przycisnąłem go i pokazał mi winowajce. Ktoś, jakiś sku...... , idiota i co by się nie dało powiedzieć gorszego o takim frajerze poprostu pod blokiem WSTRZYKNĄŁ DO RURY MADZI PIANKĘ MONTARZOWĄ ROZPRĘŻAJĄCĄ

!!. Mechanik poruszał trochę wyciął i wreszczie wystrzeliła pianka .Przez to nie odpalała bo nie było wylotu i wyszło, że mam bardzo szczelny układ wydechowy... Nie mam pojęcia co było przyczyną takiego kogoś zachowania może to że stała w rogu w najciemniejszym miejscu i komuś się nudziło albo to że stawałem od paru dni po drugiej stronie bloku pierwszy raz (remont mojego parkingu) a tam są wyliczone miejsca praktycznie na trzy duże bloki i sąsiadowi jakiemuś się to nie spodobało. Co by się nie działo nie robi się takich rzeczy i jakbym wiedział kto to zrobił to bym mu pianke montarzową wstrzyknął w ......
Bądż co bądż nic sie nie stało Xedzi i ma się bardzo dobrze. wymieniłem jej jeszcze filtry, oleje i wszystkie klocki plus przetoczone zostały przednie tarcze gdyż biły przy hamowaniu z powyżej 100km/h. teraz jest igła i amdzia jest przygotowana pod wyjazd do międzyzdroi za dwa tyg ;>. pierwsza dłuższa trasa tym autkiem. Tylko w następnym tyg muszę jeszcze napełnić klimę, bo działa , nie smierdzi ale nie dmucha zimnym

.
Pozdrawiam i rozumiem że też byście byli tak wku....... jak ja gdyby wam ktoś takie świnstwo zrobil.