mrozik i nie odpala
Strona 1 z 1
witam jak tylko przyjdzie mrozik to za choinkę nie chce odpalić wprowadzę do garażu i po złapaniu plusowej temp odpala. Tzn to jest tak jak raz odpali cały dzień odpala ładnie stanę na noc na dworze i już dupa nie odpali rano co może być tego powodem? sąsiad malucha odpala a ja xeda nie mogę wstyd
- Od: 30 gru 2003, 18:01
- Auto: mazda xedos 2,0 V6
Vitam.
Nie wiem czy Ci pomogę zbytnio. Ale miałem to samo. Mówili mi paliwo zamarza. Ja go do garażu poogrzewałem filtr i inne rzeczy odpowiadające za paliwko i nic. W końcu znajomy polecił mi sprawdzić świece i przewody. Zmieniłem świece i teraz pali za pierwszym dotknięciem na tych mrozach. Nie wiem czy u Ciebie jest to samo ale zawsze przeczyszczenie świec czy kupienie nowych nie zaszkodzi. Pozdrawiam.
Nie wiem czy Ci pomogę zbytnio. Ale miałem to samo. Mówili mi paliwo zamarza. Ja go do garażu poogrzewałem filtr i inne rzeczy odpowiadające za paliwko i nic. W końcu znajomy polecił mi sprawdzić świece i przewody. Zmieniłem świece i teraz pali za pierwszym dotknięciem na tych mrozach. Nie wiem czy u Ciebie jest to samo ale zawsze przeczyszczenie świec czy kupienie nowych nie zaszkodzi. Pozdrawiam.
- Od: 13 sie 2005, 12:50
- Auto: Mazda Xedos 6 1,6 rok prod. 96
Strona 1 z 1