Wyszukałem na otomoto chyba dosyc zadbany egzemplarz w cenie która mieści sie moim budzecie ;p

jest ktoś z moze z poznania co by poswiecil chwilke i sprawdzil co i jak ?
www.mazdaspeed.pl
pawelc napisał(a):silnik jest bezkolizyjny -pasek ok. 100zł ,zadzwoń do sprzedającego że jesteś zainteresowany ale niech założy pasek bo koszt niewielki... ,bez odpalenia nie jesteś w stanie sprawdzić czegokolwiek i to takie kupowanie kota w worku
LUM@K napisał(a):Panowie mam pytanie u nas w Xedosach 2.0l jest rozrząd bezkolizyjny czy kolizyjny ?.Bo nie wiem do konca?
radar88 napisał(a):LUM@K napisał(a):Panowie mam pytanie u nas w Xedosach 2.0l jest rozrząd bezkolizyjny czy kolizyjny ?.Bo nie wiem do konca?
Zależy przy jakiej prędkości, jeżeli to będzie prędkość 160-180 km to nawet nie ma co zbierać, szkoda czasu i pieniędzy w takie coś ładować,wiele silników wytrwało zerwanie paska i jeżdżą pewnie do tej pory.
lukkil napisał(a):radar88 napisał(a):LUM@K napisał(a):Panowie mam pytanie u nas w Xedosach 2.0l jest rozrząd bezkolizyjny czy kolizyjny ?.Bo nie wiem do konca?
Zależy przy jakiej prędkości, jeżeli to będzie prędkość 160-180 km to nawet nie ma co zbierać, szkoda czasu i pieniędzy w takie coś ładować,wiele silników wytrwało zerwanie paska i jeżdżą pewnie do tej pory.
mógłbyś rozwinąć jaki wpływ ma prędkość na uszkodzenie silnika przy zerwaniu paska w V6 Mazdy?
radar88
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6