monter24 napisał(a):Chcę Cię poinformować, że nie jestem śmieciarzem, zarówno w domu jak i samochodzie zawsze mam porządek. Czuję się Obrażony związku z czy wzywam do refleksji i przeprosin publicznych.
To że masz porządek w życiu prywatnym nie oznacza że robisz to tutaj. Wręcz przeciwnie.
Czytałeś kiedykolwiek regulamin? Co tam jest napisane o nazewnictwie tematów, zakładaniu nowych, pisaniu na temat?
Sam masz zastrzeżenia do działania wyszukiwarki i jednocześnie robisz wszystko żeby nie mogła działać poprawnie.
monter24 napisał(a):Staram się dać nowy przykład rozwiązywania problemów z naszymi autami , jak postępować jeśli ma się wiele pytań
Dzięki ale nie skorzystamy. Przynajmniej dopóki jest tutaj obowiązujący regulamin ze swoimi aktualnymi zapisami. Taki "przykład rozwiązywania problemów" nadaje się do bloga a nie do tego działu. Powody masz powyżej.
Powiedz mi, czego dotyczy Twój temat?
Czego z niego dowie się osoba która zobaczy go dzisiaj?
Dzwiek – problem rozwiazany rolka prowadzaca! Nie podlaczony Czujnik spalania stukowego brak bledu
Jaki dźwięk? gdzie? co i jak?
Odpowiem Ci – nic z tego nie będzie wiedziała. A jak przeczyta całość to zastanowi się o co Ci chodziło jak zakładałeś temat. Jego przydatność w przyszłości również będzie wątpliwa bo szukajka wyrzuci go jako coś co jak sam napisałeś – tak nie powinno być.
monter24 napisał(a):rozrzad to po co wyskakuje temat luz w kole i pelnoo innych rzeczy o ktore nie pytam. To tak nie powinno byc, albo licznik i znowu wszystko tylko nic o liczniku
Chciałem ten temat jakoś uporządkować i dlatego prosiłem Cię o konkretne nazwanie tematu. Wtedy wiedziałbym które posty do niego nie pasują i dołączyłbym je do istniejących tematów (np. dot. chłodzenia).
monter24 napisał(a):Reasumując proszę wyłącznie o odpowiedzi związane z ECU oraz czujnikiem spalania stukowego
Już w poprzednim poście Cię poprosiłem o dopasowanie tematu do poruszanych problemów.
monter24 napisał(a):po wyczerpujących odpowiedziach , wnoszę o skasowanie wszystkich moich postów oraz usunięciu moich porad w poszczególnych postach .
Nie przyjacielu, nikt nie zamierza kasować Twoich postów. Jeśli stwierdzasz że ma ich nie być możesz je edytować.
monter24 napisał(a):Ja sam oświadczam ,że wyrejestruję się z Waszego forum.
Twoja decyzja. Jednak proszę Cię o spokojnie przemyślenie tego co napisałem.
Jeśli się wyrejestrujesz to szkoda, ale płakać nie będę z tego powodu.
P.S. Jak nazwiesz kogoś kto do jednego worka o nazwie nie wiadomo czego dotyczącej wrzuca kilkanaście różnych tematów, które powiązane są jedynie tym że występują w tym samym aucie?
I to pomimo istnienia regulaminu opisującego co i jak?
Kimś porządnym/zorganizowanym czy śmieciarzem?
P.S.2 Przepraszam za nazwanie Cię śmieciarzem. Nie jesteś śmieciarzem. Jesteś osobą która we własnym temacie zrobiła bałagan – łącznie z jego nazwą. Nic w nim do siebie nie pasuje ale masz rację.