Plukanka silnika

Postprzez ksedosior » 3 paź 2005, 00:32

Ja zakladam tez BRC w Bydgoszczy

oto link

http://autogazcentrum.net/szkielet.html
Początkujący

Od: 23 wrz 2005, 21:47

Postprzez przemoluz » 6 paź 2005, 12:02

widzialem te tube. pewnie cie rozczaruje ale nie bedziesz z niej zadowolony.w Car Audio nie ma kompromisów. Producent suba nieznanmy producent wzmacniacza nieznany,cena niewygórowana. to nie jest okazja, to po prostu niskiej jakosci sprzet. Jezeli zamierzasz sluchac tylko radia albo popu to pewnie bedzie ok, chociaz i tak rewelacji nie uraczysz.Jezeli jednak jestes fanem jakiejkolwiek muzyki z gatunku elektronicznej lub rockowej gdzie niskie tony odgrywaja wazna role, mozesz byc zawiediziony. Ja osobiscie proponuje takich producentow jak: Vibe, FLI, Kenwood, JBL, Audiobahn no i najlepszy producent głośników Rockford fosgate. Zainwestuj nastepnym razem a zobaczysz jakiej roznicy doswiadczysz :–). Z drugiej strony jak juz ma ten subwoofer to zainwestuj w dobre okablowqanie.to tez duzo daje.no i pamietaj o dobrej jednostce centralnej. Pananoniks albo kenbuut nie dadza ci dobrego dzwieku NIGDY!
Pozdrawiam
Początkujący

Od: 8 wrz 2005, 14:55
Auto: <Xedos 6> 2.0 V6 24V '96

Postprzez XsiX » 6 paź 2005, 12:11

ksedosior napisał(a):Juz zakupilem tube..
oto ona

przemoluz napisał(a):widzialem te tube. pewnie cie rozczaruje...

ale OT :|
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:33
Auto: CA KF '92 MTX

Postprzez ksedosior » 9 paź 2005, 20:13

Z tubu jestem b. zadowolony spelnia poprostu moje oczekiwania..Caraudio to jest droga zabawa i nie kupuje sprzetu z wysokiej pulki, bo nie warto..
Początkujący

Od: 23 wrz 2005, 21:47