Jak dla mnie to jest źle ustawiony rozrząd.
Proszę cytuj odpowiedzi tak jak ja to zrobiłem (zobacz swój post), proszę nie pisz posta pod postem
czyli tak? przepraszam nowy uzytkownik jestem.
po czym wnioskujesz ze to zle ustawiony rozrzad?
www.mazdaspeed.pl
antros napisał(a):radar88 napisał(a):
Jak dla mnie to jest źle ustawiony rozrząd.
Proszę cytuj odpowiedzi tak jak ja to zrobiłem (zobacz swój post), proszę nie pisz posta pod postem
czyli tak? przepraszam nowy uzytkownik jestem.
po czym wnioskujesz ze to zle ustawiony rozrzad?
radar88 napisał(a):jeżeli fragment, zaznaczasz odpowiedni fragment i klikasz dokładnie tą samą opcję
antros napisał(a):radar88 napisał(a):jeżeli fragment, zaznaczasz odpowiedni fragment i klikasz dokładnie tą samą opcję
czyli tak?
a da rady sprawdzic czy rorzad jest poprawnie ustawiony bez sciagania pokrywy zaworow? jak mi majster mowil ze nie moze aparatu ustawic to mial chyba na mysli ten rozdzielacz i ustawienie kata zaplonu dlatego o nazwe czesci pytam widzicie ile tam kresek na zdjeciu co zalaczylem
Hazu napisał(a):A "skąd Ty mieszkasz"?
Wojtek napisał(a):koledze chodzi o Twoj profil uzytkownika... pusty jest w pozycji "skad"
Lowiec napisał(a):a może masz inną przypadłość tego modelu – zapieczone zaciski z tyłu?i zwyczajnie cały czas hamuje.
antros napisał(a):i co wy na to ?
P.S. I dla tego właśnie chcę otworzyć warsztat mechaniki pojazdowej...aby ludzie mieli zrobione, raz,solidnie i porządnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6