witam wszystkich mam problem z mazda xedos6 1.6 16v
nie mogę uruchomić silnika sprawdzałem już świece zapłonowe i ustawienie rozrządu i wszystko wydaje się być dobrze
sprawdzając świece zauważyłem ze kręcąc zapłonem 1 i 4 świeca maja raz iskrę a 2 i 3 maja 3 razy iskrę
czy potrafi mnie ktoś pomodz :( :(
mazda xedos6 1.6 16v silnik nie chce odpalic
Strona 1 z 1
najpierw odczytał bym błędy z silnika
potem jak wrócisz od diagnosty z stodoły i napiszesz ze nie mógł się połączyć z twoim autem
poszukał bym wątku odczyt błędów w xedosie
a jeśli i to nie pomoże to napisał bym w jakich okolicznościach to się stało lub co robiłeś w tym aucie że to się stało
a na sam pierw uzupełnił bym profil i użył szukajki
miłej lektury
potem jak wrócisz od diagnosty z stodoły i napiszesz ze nie mógł się połączyć z twoim autem

a jeśli i to nie pomoże to napisał bym w jakich okolicznościach to się stało lub co robiłeś w tym aucie że to się stało
a na sam pierw uzupełnił bym profil i użył szukajki

miłej lektury
- Od: 27 kwi 2009, 20:42
- Auto: volvo 850
tubus2125 napisał(a):najpierw odczytał bym błędy z silnika![]()
potem jak wrócisz od diagnosty z stodoły i napiszesz ze nie mógł się połączyć z twoim autemposzukał bym wątku odczyt błędów w xedosie
![]()
a na sam pierw uzupełnił bym profil i użył szukajki![]()
miłej lektury

nic dodac nic ujac...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
robertito4 napisał(a):witam wszystkich mam problem z mazda xedos6 1.6 16v
nie mogę uruchomić silnika sprawdzałem już świece zapłonowe i ustawienie rozrządu i wszystko wydaje się być dobrze
sprawdzając świece zauważyłem ze kręcąc zapłonem 1 i 4 świeca maja raz iskrę a 2 i 3 maja 3 razy iskrę
czy potrafi mnie ktoś pomodz![]()
masz kolego gaz w aucie ? jak tak to sprawdz pompe paliwa moze sie zajechala od suszy w baku a na gazie samym niekoniecznie bedzie chcial odpalic.jakies szczególy auta by sie przydaly
mam na zbyciu rolki do rozrzadu Xedos nr.katalogowe dodam pasi do innych pewnie oraz teleskopy bagaznika do MX3
- Od: 26 paź 2008, 21:58
- Auto: Xedos6`96 1.6 16V,byla tez Mx3
Strona 1 z 1