no ale trudno. Jak byłem na diagnostyce to mi powiedzieli że jeśli stuka przy skrętach to przegub zewnętrzny a jeśli podczas ruszania i jazdy to wew. ale żeby padł wew. to już musi być pech na maxa bo podobno one rzadko padają 
www.mazdaspeed.pl
no ale trudno. Jak byłem na diagnostyce to mi powiedzieli że jeśli stuka przy skrętach to przegub zewnętrzny a jeśli podczas ruszania i jazdy to wew. ale żeby padł wew. to już musi być pech na maxa bo podobno one rzadko padają 

Cena może i normalna,ja zapłaciłem za mocowania (poduchy-kilichy) wraz z łożyskami 200zł.średnio za strone te nasze paprochy podwórkowe wołają koło stówki.Ale niekupuj podrób jeżeli chodzi o poduchy,ja kupiłem i zaraz po wymianie na drugi dzień wróciłem do orginałów.Autem na tych zamiennikach niedało się jeździć,jeden wielki szum od kół był w aucie.Nieporównywalna różnica była jak znów założyłem stare kielichy.Bokuden napisał(a):A ja mam do wymiany łożyska McPhersona sztuk dwieMechanik za czesci i wymiane chce 420 zl czy to normalna cena ? Mowi tez cos o gornych mocowania ze trzeba zamowic. Co o tym myslicie ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6