zaczne od tego ze uzywalem opcji szukaj ale niestety nic nie znalazlem
moze zle szukalem
chce kupic xedosa 6 rok 1994
silnik 2.0 w automacie
z tego co sie dowiedzialem od sprzedajacego to skrzynia pracuje dobrze tzn biegi przelancza jak nalezy tylko gdy jest na biegu neutralnym skrzynia wydaje dziwny dzwiek cos jakby zasysanie powietrza
wiem ze tak z opowiadania trudno cos zdiagnozowac ale moze ktos spotkal sie z takim problemem
czym to moze bys spowodowane
jak problematyczne moze byc tego usuniecie
z gory dzieki za pomoc
skrzynia wdaje dziwne dzwieki na luzie
Strona 1 z 1
Kupno 13 letniego xedosa z automatem o bliżej nie znanej przeszłości to pakowanie się na przysłowiową minę.
Likwidacja niesprawności ASB zwykle wiąże się ze znacznymi kosztami, co w przypadku tak leciwego auta może wynosić nawet połowę jego wartości (a jak pewnie wiesz wydatki przy kupnie starego auta nie kończą się na cenie którą musisz za nie zapłacić).
Życzliwie radzę poszukać manuala
Likwidacja niesprawności ASB zwykle wiąże się ze znacznymi kosztami, co w przypadku tak leciwego auta może wynosić nawet połowę jego wartości (a jak pewnie wiesz wydatki przy kupnie starego auta nie kończą się na cenie którą musisz za nie zapłacić).
Życzliwie radzę poszukać manuala
nic nie potrafię znaleźć w opcji szukaj!!! później krzyczycie na mnie jak piszę nie w temacie więc przestałam tu zaglądać ale mam problem więc pomóżcie proszę!
Od kilku dni w mojej 626 coś metalicznie dźwięczy, gdy wrzucam 2 bieg. Zawsze przy tylko tym biegu i w każdej sytuacji, przy wyłączonym silniku też. Tak jakby ten dźwięk wydobywał się ze skrzyni biegów...
Proszę o jakieś sugestie..
Od kilku dni w mojej 626 coś metalicznie dźwięczy, gdy wrzucam 2 bieg. Zawsze przy tylko tym biegu i w każdej sytuacji, przy wyłączonym silniku też. Tak jakby ten dźwięk wydobywał się ze skrzyni biegów...
Proszę o jakieś sugestie..
- Od: 16 sty 2006, 21:33
- Auto: 626 DiTD 2000r
Strona 1 z 1