Witam – "urodził" się kolejny temat – pęknięta sprężyna przedniego zawieszenia – w celu zachowania dotychczasowej charakterystyki pracy amortyzacji itp. itd., pozostaje tylko dostawa z autoryzowanego serwisu, czy ktoś może zna źródło tych zakupów bez pośredników? Sprawa dotyczy oczywiście Xedos 6 CA KF.
Pozdrawiam – anko
sprężyny
Strona 1 z 1
anko napisał(a):pozostaje tylko dostawa z autoryzowanego serwisu, czy ktoś może zna źródło tych zakupów bez pośredników?
Jeśli części z autoryzowanego serwisu to źródłem jest magazyn w Niemczech
Tak na marginesie – popraw kolego temat, moderatorzy i tak maja dużo roboty. A jak to zrobić znajdziesz klik –>TU
Pozdrawiam,
Darek
Darek
Podepnę się do tematu bo też mi pękła sprężyna w przednim zawieszeniu,orientuję się ktoś czy od 626GE podejdą czy muszą być typowe do xedosa,a i czy wymieniać obie czy tylko walniętą.
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=314&t=59617&hilit=%C5%82ysy
- Od: 25 maja 2008, 20:26
- Auto: CA B6 95'+gazBRC Blos
Subaru OBK EJ251 01'
Jeżeli ktoś chce to posiadam swoje "byłe" sprężyny od Xedosa – stan "bardzo dobry", jeżeli można tak powiedzieć
W każdym bądź razie – nigdzie nie są popękane, itp. – technicznie OK, jedynie brudne – trzeba by przeczyścić i ewentualnie pomalować. Jest komplet do wzięcia, jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o PW – jakoś się dogadamy co do ceny
Jakieś dwa miesiące temu były zdjęte z mojego samochodu z powodu wymiany na inne w celu obniżenia samochodu o 35mm
EDIT: – nieaktualne
Sprężyny w poniedziałek powędrują do kolegi łysy83 
Jakieś dwa miesiące temu były zdjęte z mojego samochodu z powodu wymiany na inne w celu obniżenia samochodu o 35mm
EDIT: – nieaktualne
f*ck
Strona 1 z 1