Komputer po podłączeniu gada, że mam jeden błąd – 36... liczyłem z 5 razy, bo nigdzie nie mogę znaleźć opisu, ani autodata, ani workshop, nawet w alldacie nie ma tego błedu... czy spotkał się ktoś z czymś takim?
Acha samochód ogólnie przyspiesza marnie od 4 tyś obrotów, nigdy nie widział gazu...
Kod błędu 36 – grzałka sondy Lambda
Strona 1 z 1
- Od: 4 cze 2008, 11:20
- Auto: Mazda 626 GD FE3 89'
steven napisał(a):Komputer po podłączeniu gada, że mam jeden błąd – 36... liczyłem z 5 razy, bo nigdzie nie mogę znaleźć opisu, ani autodata, ani workshop, nawet w alldacie nie ma tego błedu... czy spotkał się ktoś z czymś takim?
Acha samochód ogólnie przyspiesza marnie od 4 tyś obrotów, nigdy nie widział gazu...
Myślę że powinieneś zresetować kody, pojeździć i ponownie sprawdzić bo coś tu jest nie tak. A jak błyskała dioda? trzy długie i sześć krótkich?
Tu masz listę kodów ale takiego kodu nie znajdziesz.
http://www.mazdaspeed.pl/web/warsztat/w ... .php?c=obd
Skasuj i sprawdz ponownie.
no właśnie resetowałem chyba przedwczoraj, wszystko usunąłem zrobiłem nim z 200 km i właśnie tak mruga, 3 długie i 6 krótkich... nie pomyliłem się w liczeniu!! 
no to mam
błąd 36 w Maździe GD mówi, że jest coś nie tak z przekaźnikiem grzałki sondy lambda 
Strona 1 z 1