Wiecicie kto potrafi wymienić uszczelniacze bez ściągania głowicy na terenie śląska
Jest szansa że mogą to być tylko uszczelniacze .... www.mazdaspeed.pl
Jest szansa że mogą to być tylko uszczelniacze .... 
Hoyrac napisał(a): Praktycznie bezobsługowy nie sprawiający kłopotów samochód JAPOŃCA MNIE SIĘ ZACHCIAŁO PSIA KREW :/
! WIĘC PO CZYM WNOSISZ ŻE JEST TO PADAKA ??
Jeżdziłeś nią, zaglądałeś pod maskę żeby dawać takie osądy ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Piszesz
, więc można to potraktować, że każdy japoniec jest z reguły olejożercą. Kupiłbyś niemca chlającego olej, to też byś pisał "niemca mi się zachciało psia krew :/"?Hoyrac napisał(a):JAPOŃCA MNIE SIĘ ZACHCIAŁO PSIA KREW :/
Hoyrac napisał(a): Jeżdziłeś nią, zaglądałeś pod maskę żeby dawać takie osądy
Nawet nie zastanawiałbym się, tylko dawno zmieniał rozrząd.
Samochód mam od tygodnia, i chyba masz świadomość tego, że jak ktoś go zaniedbał to w jeden dzień a nawet TYDZIEŃ go nie wyprostuje ... no chyba, że wychowałeś sie na programach typu PIMP MY RIDE i wierzysz że w ciągu 30 minutowego odcinka zrobioą Ci nówke furke nawet z wózka TESCOwego... chyba że tak
... to już wiecej pytań nie mam 

Hoyrac napisał(a):Dawno to znaczy kiedy w/g Ciebie miesiąc temu, dwa miesiące pół roku temu ?
Auto robię sobie sam, nigdzie go nie prowadzam, bo osobiście wiem, że zrobię to najlepiej... Hoyrac napisał(a):chyba masz świadomość tego, że jak ktoś go zaniedbał to w jeden dzień a nawet TYDZIEŃ go nie wyprostuje

:]Hoyrac napisał(a): GRATULUJE.
Hoyrac napisał(a): I troche jesteś rozbieżny w tym co piszesz bo najpierw wnioskujesz że samochód padaka (sugerując kape)
Hoyrac napisał(a):a potem żenisz tekst o wymianach pasków
Słuchaj swojego mechanika ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Hoyrac napisał(a): poczytaj sobie " pisząc o JAPOŃCU miałem na myśli własny samochód jak bym wrzucał wszystko do jednego wora to pisał bym w liczbie mnogiej"
Hoyrac napisał(a):Teksty typu że kupiłem PADAKE pewnie też sobie wymyłśiłem co?

Hoyrac napisał(a): Nie wiem co robić ile może kosztować kapitalka
klosek6 napisał(a): ile kosztują pierścienie tłokowe do xedosa 6 20,V6

qbass napisał(a):Rób płukankę i zlej ten olej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6