Jaksa napisał(a):Promocja wiosenna dzwon.
hehe odezwe sie jak mnie nie

www.mazdaspeed.pl
Spokojnie .....piotrek25 napisał(a):odezwe sie jak mnie nie
adam626 napisał(a):Za 110 zł to kupiłbym ta uszczelkę i założył tam na miejscu
sprawdzić olej czy nie ma płynu w sobie, zalać woda chłodnicę i bezpiecznie dojechać do domu.
A potem jeszcze spokojnie poszukać fachowca i cześci aby to dobrze zrobić
adam626 napisał(a):A potem jeszcze spokojnie poszukać fachowca i cześci aby to dobrze zrobić
Alexs napisał(a):ej no chłopcy, nie pajacujmy
Alexs napisał(a): to nie "kaszel",że każdy mieszkaniec pobliskiej wsi Ci w tym pomoże,
Alexs napisał(a):próbuj na Dęblińskiej – Mazda 2000
adam626 napisał(a):po pierwsze zawsze staram się mieć taki zestaw narzedzi aby nie chodzić i nie szukać
a wprawdzie w innym samochodzie ale już wymieniałem w polu uszczelkę pod głowicą i to przy latarce o drugiej w nocy
piotrek25 napisał(a):dzieki-juz "obgadałem" temat z Jaksą....jak zwykle pomoże jupi jupi jupi
a tak poza tym, to wchodzi w rachube jakis wariant optymistyczny mówiący ze to nie uszczelka tylko cosik innego??
es napisał(a):kolega Piotrek ma minimum wiedzy nt. silnikow itp
Alexs napisał(a):Nie wydaje mnie sie niestety coby mogłobyć to "coś innego"? Jak wali biały dym to kanałami wodnymi się przedostaje do wydechu co nie może mieć miejsca, no chyba,ze gdzieś indziej Ci ten płyn ucieka np. pompą wodną czego też możesz na pierwszy rzut oka nie zobaczyć (ja tak miałam) ale wtedy nie kopci siwo.
es napisał(a):kolega Piotrek ma minimum wiedzy nt. silnikow itp
Alexs napisał(a):Nie wydaje mnie sie niestety coby mogłobyć to "coś innego"? Jak wali biały dym to kanałami wodnymi się przedostaje do wydechu co nie może mieć miejsca, no chyba,ze gdzieś indziej Ci ten płyn ucieka np. pompą wodną czego też możesz na pierwszy rzut oka nie zobaczyć (ja tak miałam) ale wtedy nie kopci siwo.
piotrek25 napisał(a):oj chyba niezbyt wiele...a moje "doświadczenie" to te forum...tyle,że tu mogę jedynie rozkręcić ,ale siebie...i to tylko w teorii język
piotrek25 napisał(a):a mówią ze kobiety to optymistki
Alexs napisał(a):no to tym bardziej nie wolno sie brać za uszczelkę w polu
Alexs napisał(a):no nie koniecznie, ja zawsze się urzeram ze starymi autkami bo na nowe mnie nie bardzo stać, dlatego wolę być negatywnie nastawiona i się ewentualnie milo rozczarowć :–)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6