Czy jest to problematyczne czy tez do wykonania ?
Najprawdopodobniej bede chcial przelozyc(zamienic) z jednej GD do drugiej
elektrycznie sterowane lusterka, kierownice, trzecie swiatlo stopu. Naturalnie nie sam tylko z pomoca zapewne mechanika jednak nie znam sie na montazu/demontazu czy w ogole gra jest warta swieczki i sie oplaca taka zabawa.
Zamiania lusterek, kierownicy, 3go stopu itp.
Strona 1 z 1
Nie widzę w tym większego problemu, sam zrobisz to w jeden dzień. Nie wiem czy w 626 są jakieś utrudnienia ale w 323F robiłem to sam bez większego doświadczenia wcześniejszego. Zależy czy jesteś spokojny i zrównoważony, czy do wszystkiego używasz młotka 
www.protarget.pl sklep paintballowy, wiatrówki, gazy pieprzowe, samoobrona
Pantas napisał(a):Nie widzę w tym większego problemu, sam zrobisz to w jeden dzień.
z tym ze nie wiem czy wiesz ale sterowanie elektrycznymi lusterkami w GD to czterofunkcyjny guzik z przelacznikiem lewo/prawo w srodku i to trzeba miec w konsoli a wlasnie nie jestem pewien czy bedzie swodobny dostep zeby to wszystko rozkrecic i pociagnac kable od lusterek
- Od: 31 sty 2006, 00:43
Kable są pocigniete nawet jeżeli fabrycznie nie było elektrycznego sterowania lusterek, wiem bo nie mam elektrycznych lusterek a kable mam pociągnięte i zgadzam się z Pantas do tego nie potrzeba mechanika, według mnie pracy na godzinke, no może dla osób mniej wprawionych max 2-3
Edit:
Z tego co pamiętam kable te kończą się pod obiciem drzwi tak, że trzeba je ściągnąć.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Edit:
Z tego co pamiętam kable te kończą się pod obiciem drzwi tak, że trzeba je ściągnąć.
- Od: 22 gru 2007, 00:55
- Auto: MX-3 1.6 16V 96r. + LPG
Wiązki kabli masz w Mazdzie kompletne, w każdym aucie takie same, brakuje Ci pewnie konsoli do sterowania lusterkami na lewe drzwi i samych lusterek.
www.protarget.pl sklep paintballowy, wiatrówki, gazy pieprzowe, samoobrona
Pantas napisał(a):Wiązki kabli masz w Mazdzie kompletne, w każdym aucie takie same, brakuje Ci pewnie konsoli do sterowania lusterkami na lewe drzwi i samych lusterek.
i wlasnie te elementy chce przelozyc z drugiej mazdy
chodzi tylko o patent z zamocowaniem tego regulatora
Widze ze sa jakies dwie zaslepki po bokach tego swiatla. Wiecej wskazowek nie potrafie znalezc. Czy ktos mi moze wytlumaczyc jak to swiatlo jest zamocowane i czy trzeba wiercic otwor na wtyczke ewentualnie inne mocowania ?
tak przy okazji to ile srob w ktorych miejscach mocuje plastik konsoli z przelacznikami miedzy drzwiami kierowcy a kierownica ?
tak przy okazji to ile srob w ktorych miejscach mocuje plastik konsoli z przelacznikami miedzy drzwiami kierowcy a kierownica ?
jazzzy napisał(a):tak przy okazji to ile srob w ktorych miejscach mocuje plastik konsoli z przelacznikami miedzy drzwiami kierowcy a kierownica
4 – jedna z boku konsoli między konsolą a drzwiami, druga z prawej strony obudowy kierownicy przy samej obudowie, trzecia z lewej strony konsoli nad nogami, czwarta z prawej strony konsoli nad nogami (czyli u dołu konsoli) do tego dwa zatrzaski (dwuelementowe – czyli wykręcasz łepek i dopiero wyciągasz zatrzask) nad nogami mocujące osłonę między pedałami a konsolą. uwaga przy ściąganiu samej konsoli w okolicach kierownicy jest ząbek pod kątem uważaj co by nie obłamać. Poczyjesz przy pierwszej próbie ściągania
tak właśnie się zastanawiałem czy przypadkiem nie ma ich po obu stronach
ale przynajmniej nie było za prosto 

dalem sobie spokoj z 3cim stopem oryginalnym bo jak sie odepnie wtyczke to juz sie pali kontrolka na konsoli a poza tym pewnie zostanie wyrazny slad
w nowszej GD sa wtyczki do tego celu wiec najwyzej sobie dokupie jakis panel diodowy albo w ogole oleje sprawe
w nowszej GD sa wtyczki do tego celu wiec najwyzej sobie dokupie jakis panel diodowy albo w ogole oleje sprawe
Strona 1 z 1