Stukanie w bagażniku w rytm kierunkowskazu
Strona 1 z 1
bagażnika czy z pod maski
jeśli z pod maski to naturalne choć nie pod maska tylko nad nogami kierowcy. To przerywacz 
ukiloki
ja mysle,ze masz stary typ przekaznika.Dziala on tak,ze w bagazniku siedzi maly japonczyk i w odpowiednim tempie zwiera kabelki.
ja mysle,ze masz stary typ przekaznika.Dziala on tak,ze w bagazniku siedzi maly japonczyk i w odpowiednim tempie zwiera kabelki.

-
waldii
ukiloki napisał(a):oprocz tego slychc drugi z bagaznika (tyl auta) co to
może eho
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ale tak na serio w bagażniku naprawdę nic nie ma, poza pompką spryskiwacza w wersji HB.
waldii napisał(a):ja mysle,ze masz stary typ przekaznika.Dziala on tak,ze w bagazniku siedzi maly japonczyk i w odpowiednim tempie zwiera kabelki

ALE – jeśli masz hak holowniczy, to może istnieć drugi przekaźnik, który zajmuje się dodatkowym sterowaniem świateł w przyczepce. Inaczej układ przerywacza głównego miałby problem ze stwierdzeniem, że któraś żarówka się spaliła (inne obciążenie).Waluś napisał(a):w bagażniku naprawdę nic nie ma, poza pompką spryskiwacza w wersji HB
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
czyli co? japończyka nie ma?
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
Oni występowali tylko w niektórych modelachpiotrek929 napisał(a):czyli co? japończyka nie ma?

Widocznie w tej wersji wyposażenia akurat nie było...
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
Strona 1 z 1