Waluś napisał(a):więc jednak radził bym przemyśleć jeszcze raz sprawę tych ceramików
No dzięki Waluś, dzięki za wsparcie
Pokombinuję i dam znać
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Waluś napisał(a):więc jednak radził bym przemyśleć jeszcze raz sprawę tych ceramików
JACU626 napisał(a):Oj czego piszecie nowe posty a nie używacie wyszukiwarki, niedawno opisywałem komus ten sam problem. Adam opisal dokładnie gdzie ta kostaka z rezystorami jest a ja dodam że pasuje od poloneza plusa i kosztuje koł 10 zł. Taką założyłem, jest staranniej wykonana i przede wszystkim jest nowa i masz na długo z głowy zaglądanie do nawiewu. Brawo waluś za inicjatywę, sam miałem to lutować ale podo kombinowaś jak z poldka podchodzi zarówno rezystor jak i silnik dmuchawy a na giełdzie kupisz taki komplecik za 20-30 zł. Przy klimie silnik chodzi zima-lato i ja juz dwa wykończyłem a z poldka za 20 zł kupiłem nóweczkę.
steven napisał(a):ale jakby jakiś elektryk wykształcony to potwierdził lub zaprzeczył byłoby miło
markmas napisał(a):Ja jestem przeciwnego zdania niż Ty jeśli chodzi o wytrzymałość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6