Włącznik ogrzewania tylnej szyby.

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez Martinek » 3 wrz 2004, 14:03

Rozwalil mi sie wlącznik ogrzewania tylnej szyby . gzie go kopic byle tanio ?
A moze da sie go odratowac ??
objawy zepsocia to probkowanie i ta diodka pomarańczowa nie swieci na maksa tylko w 50% cos sie zwalilo probowalem przeczyscic tego styka wd 40 ale pomoglo na 15 min a potem to samo
Forumowicz

Od: 3 wrz 2004, 13:54
Auto: Mazda 626GV 1991 2.0d

Postprzez Krasnal » 3 wrz 2004, 14:40

To zabawa dla zegarmistrza albo ciepliwego człeka ;)

Ja bym rozebrał dosłownie na części pierwsze – przeczyścił styki, wnętrze i złożył – nie ma bata musi działać ;)

No chyba że nie masz smykałki do tego to zapodaj ogłoszenie w dziale KUPIĘ

A i PS – przepraszam bardzo ale kupię pisze sie przez "u" a nie "ó" – to nie przeoczenie bo w każdym kupie tak piszesz (co o innych nie wspomnę)

Pozdrawiam
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
Forumowicz

Od: 27 maja 2004, 20:02
Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT

Postprzez JACU626 » 3 wrz 2004, 15:07

To nie przełącznik tylko coś głębiej w instalacji pada, mam dwa przełączniki i na obu to samo. Czyściłem i tez nic nie pomogło.
Forumowicz

Od: 19 mar 2004, 18:03

Postprzez gonzo626 » 5 wrz 2004, 21:49

najlepiej podjedz do kogos i przeluz i wtedy zobaczysz bo wladowac sie ww koszty to nie trudno stachu chcial wymieniac lusterka a padl tylko sterownik bo powlozeniu mojega chodzily:)
tez mialem problemy z tym wyacznikiem nie zawsze sie wlaczal i szybko sie wylaczal ale wymienilem na drugi i przeszlo ale jak masz problem gdzies dalej jak jacus mowi to lepiej sprawdz:)
Forumowicz

Od: 22 maja 2006, 22:36
Auto: 929 HB 2.0 benz

Postprzez Martinek » 8 wrz 2004, 23:36

dzieki chlopaki za odpowiedzi jacu ma chyba racje bo jak probkowalo to odglos nie dochodzil z przelacznika tylko gdzies z glebi poza tym jakos go tak wlorzylem ze przestal probkowac i wszystko narazie gra przyposzczam ze za niedlogo czeka mnie niezla walka z elektryka i juz mi sie chce plakac
strucel po wielu transplantacjach ale udanych
Forumowicz

Od: 3 wrz 2004, 13:54
Auto: Mazda 626GV 1991 2.0d

Postprzez JACU626 » 9 wrz 2004, 08:42

POWODZENIA ja odpuściłem ale juz mniej więcej wiem co pada, przypuszczam że to wina przekaznika lub przewodó. Bo jest tak jak napisałeś jak sie porusza przewodami to zaczyna działać teraz pytanie tylko który to kabelek tak standartowo sie kruszy.
Forumowicz

Od: 19 mar 2004, 18:03