Wymiana lusterek na elektryczne
Strona 1 z 1
Chcialem sobie z jednej Madzi do drugiej przelozyc ale widze ze latwo nie bedzie bo nie mam kabelka/wtyczki. Pytanie jest takie czy warto drzwi rozkrecac i puszczac kable przez dlugosc calej deski rozdzielczej czy lepiej dac sobie z tym spokoj. Mialem nadzieje na szybka i latwa podmiane ale bez pociagnietgo kabelka w drzwiach mysle ze juz bedzie sporo zachodu.
Ostatnio edytowano 11 paź 2008, 19:57 przez jazzzy, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 31 sty 2006, 00:43
Small_Boy napisał(a):U mnie też jest instalacja pod elektryczne lusterka pomimo najbiedniejszej wersji wyposażenia
OK, zdjalem tapicerke z drzwi i znalazlem przyczepiony kabelek, aby nie bylo za latwo to jest ciut za krotki zeby podszedl latwo pod lusterko. Troche kombinowania i luzowania czego sie da i jakos podeszlo z tym ze potem jeszcze balety zeby to podlaczyc w drzwiach bo dalej juz nie wyjdzie.
Teraz najwazniejsza rzecz, podlaczenie przelacznika na konsoli ktora nie wiem jak rozkrecic i zdjac.
OK, udalo sie ! przelozylem lusterka i wszystko dziala jak nalezy
bylo troche baletow i kombinacji bo kable sa za krotkie ale sie operacja zakonczyla powodzeniem
nie zrobilem fotorelacji bo sam nie wiedzialem co z tego wyjdzie ale jak ktos bedzie chcial wiedziec jak przelozyc lusterka to zapraszam a wyjasnie i oszczedze potencjalnych problemow
Teraz przed zima mysle tylko jak tu zainstalowac mate grzewca i do czego podlaczyc. Wtyczka od lusterek ma aktywne 3 piny a przydaloby sie cos takiego zeby podgrzewanie wlaczac przelacznikiem od ogrzewania tylnej szyby.
bylo troche baletow i kombinacji bo kable sa za krotkie ale sie operacja zakonczyla powodzeniem
nie zrobilem fotorelacji bo sam nie wiedzialem co z tego wyjdzie ale jak ktos bedzie chcial wiedziec jak przelozyc lusterka to zapraszam a wyjasnie i oszczedze potencjalnych problemow
Teraz przed zima mysle tylko jak tu zainstalowac mate grzewca i do czego podlaczyc. Wtyczka od lusterek ma aktywne 3 piny a przydaloby sie cos takiego zeby podgrzewanie wlaczac przelacznikiem od ogrzewania tylnej szyby.
Strona 1 z 1