Tłumik końcowy – jaki wybrać?
Strona 1 z 1
Słuchajcie mam do was następujące pytanie. Czeka mnie zmiana tłumika końcowego w mojej madzi bo troche zarudział i zastanawiam się nad czymś innym niż normalny tłumik do tego modelu. Silnik 2.0 12V. Szukam czegoś co nie będzie zabijało dźwiękiem na drogach tylko delikatnie bez żadnego "pierdzenia" buczało basikiem. wiem że aby osiągnąć wymarzony efekt musiałbym cały układ wymienić ale narazie moje fundusze na to nie pozwalają. Czy ktoś z was orientuje się co może spełnić moje oczekiwania? przyjemny bass?
Ostatnio edytowano 1 lut 2007, 14:24 przez flbmaster, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 29 sie 2006, 00:36
- Auto: 626GD 1989r. 2.0 12V gaźnik
Witaj
Po pierwsze popraw temat zgodnie z regulaminem!
A co do tłumika to kup zamiennik swojego tłumika, są dwie wersje z jedną fajką i z dwoma, ta z dwoma jest od wersji GT. Kup sobie dobrą końcówke z nierdzewki i dospawaj do orginału. Dzięk bedzie przyjemny i na dodatek bedzie ładnie wyglądał i zrobisz to po kosztach.
Po pierwsze popraw temat zgodnie z regulaminem!
A co do tłumika to kup zamiennik swojego tłumika, są dwie wersje z jedną fajką i z dwoma, ta z dwoma jest od wersji GT. Kup sobie dobrą końcówke z nierdzewki i dospawaj do orginału. Dzięk bedzie przyjemny i na dodatek bedzie ładnie wyglądał i zrobisz to po kosztach.
dobrze gada
Żaden sportowy tani shit nie da ci przyjemności z jazdy, a już napewno nie w trasie.
A dotego taki jakiś tani za 200 z allegro zdecydowanie ci szybciej zgnije niż np. Asmet czy Bosal w zamienniku przerobiony jak napisał Wodzu
Żaden sportowy tani shit nie da ci przyjemności z jazdy, a już napewno nie w trasie.
A dotego taki jakiś tani za 200 z allegro zdecydowanie ci szybciej zgnije niż np. Asmet czy Bosal w zamienniku przerobiony jak napisał Wodzu
Czy przy takiej przeróbce będzie jakaś różnica w dzwieku wydechu w porownaniu do seryjengo jaki mam teraz?
www.szybkieczęści.pl <--- Zapraszam!!! Nowe części do waszych samochodów!!!
- Od: 29 sie 2006, 00:36
- Auto: 626GD 1989r. 2.0 12V gaźnik
Ten od GT pewne ma inną charakterystykę, ale chy to zmieni dźwięk
hmm niw iadomo, ale pewnie tak, acz nieznacznie
Waluś napisał(a):en od GT pewne ma inną charakterystykę, ale chy to zmieni dźwięk pytajnik hmm niw iadomo, ale pewnie tak, acz nieznacznie
Napewno ma inny dzwiek, ja tez mam zamiar kupic wersje GT i dospawac koncówke podwójna ULTER-a
Strona 1 z 1