www.mazdaspeed.pl
Lub tu www.azauto.plXsiX napisał(a):kupisz np w ASO w lublinie
Dzwonisz do ASO , mowisz co chcesz ,podajesz namiary na siebie i czekasz na paczkę.....Rekin napisał(a):Kto z was jest z lublina i by mi to kupił
markmas napisał(a):Zaraz. To gdzie Ty grzebiesz? Jesteś pewien, że to cieknie przez wybierak, a nie jak napisał Waluś przez linkę? Wytrzyj wszystko dokładnie z oleju i przegoń się trochę. Zobaczysz, że poleci przez linkę i dalej po wybieraku na ziemięFizyki Pan nie oszukasz
![]()
markmas napisał(a):Skoro rzuciłeś się od razu na wybierak, to zwróć uwagę na fakt, że trochę inaczej on jest przymocowany do skrzyni jak jedna mała śrubka![]()
markmas napisał(a): a do Twojej nie wiem, chyba 75w90?
Szyna napisał(a):No właśnie tego nie rozumiem
markmas napisał(a):Tak w ogóle to 23 powinien być z gumy. To podwójny oring jest. Przynajmniej u mnieJesteś pewien ze to z metalu?
markmas napisał(a):Cholera – ciężko cokolwiek teraz wywnioskować jak się tego nie widzi :/
Szyna napisał(a):Ale najpierw zadzwonię do sklepu i się dowiem czy maja coś takiego, żeby potem nie było kłopotu jak mi się to rozleci przy demontażu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6